Çerkezköy Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 3.’sü düzenlenen Çocuk Şenliği’nin davetlileri olarak Bulgaristan, Makedonya ve Yunanistan’dan Çerkezköy’e gelen öğrenciler, şenlik öncesi Edirne'yi gezdi. Yabancı öğrenciler, Edirne'nin tarihi ve turistik yerlerini gezerken, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Çerkezköy Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 3.’sü düzenlenen Çocuk Şenliği’nin davetlileri olarak Bulgaristan, Makedonya ve Yunanistan’dan Çerkezköy’e gelen öğrenciler, şenlik öncesi Edirne'yi gezdi.

EDİRNE’YE GÖTÜRÜLDÜLER


Çerkezköy Belediyesi'nin davetlisi olarak ilçemize gelen konuklar Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaretlerinin ardından otobüsler ile Edirne'ye götürüldü. Öğrenciler serhad şehrimiz Edirne'yi görme ve gezme imkanı buldu.

ŞENLİĞE KATILDILAR


Yabancı öğrenciler, Edirne'nin tarihi ve turistik yerlerini gezerken, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdiler. Önceki gün akşam saatlerinde Çerkezköy’e dönen misafir öğrenciler, Cumartesi günü saat 12.00'da Kapalı Pazar Yeri önünde yapılan Çerkezköy Belediyesi 3. Çocuk Şenliği'ne katıldı.
Editör: TE Bilisim