Bir süre önce yapımı tamamlanan Kapaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin Çok Amaçlı Salonu faaliyet girdi. Kapaklı protokolü ile okul öğrencilerinin katıldığı açılışta davetlilere şiir dinletisi sunuldu.

Kapaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin Çok Amaçlı Salonu faaliyete açıldı.

AÇILIŞI YAPILDI


Önceki gün saat 15.00’da yapılan açılışa Kapaklı Kaymakamı M.Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

KURDELE BİRLİKTE KESİLDİ


Salonun açılış kurdelesi yapılan duanın ardından Kaymakam Gürbüz, Belediye Başkanı Mandalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nalbant ile Okul Müdürü Zeki Bayram tarafından birlikte kesildi.

“OKULUMUZ YENİ BİR GÖRÜNÜM KAZANDI”


Açılış programına saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Açılış konuşmasını okul müdürü Zeki Bayram yaptı. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Zeki Bayram, salonun yapım süreci ile ilgili bilgi verdi. Kapaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde göreve başladığı ilk günden itibaren okulun ihtiyaçlarını tespit ettiklerini söyleyen Zeki Bayram “Kapaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Kapaklı’nın en eski okullarından biri olarak bulunuyor. Görevimizin ilk dönemlerinde okul eksikliklerini tespit ederek çalışmalara başladık. Elektrik tesisatını değiştirdik. Okulu geneli ve içinde çeşitli çalışmalar yapıldı. Sonunda da okulumuz yeni bir görünüme kavuşmuş oldu.” dedi.

“BİZLERE GÜVENDİLER”


Çalışmalarına verdiği destek nedeniyle Kapaklı Kaymakamı M.Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant ile esnaflara teşekkür ederek sözlerini sürdüren Bayram “Sayın Kaymakamımız bizlere güvendi. Çalışmalarımızda koşmamızı sağlandı. Bizler de onun güvenine layık olmaya çalıştık. Öğretmenlerimiz de bizleri yalnız bırakmadı. Ellerinden geleni yaptı. Çalışmalar tamamladığında sizlerin karşısına çıktık. Hayırlı olsun” diye konuştu.

“HAYIRLI OLSUN”


Programda son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant bir konuşma yaptı. Kapaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonu’nun açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine başlayan Nalbant “Açılışa hoş geldiniz. Bu mutluluğu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

“HER EMEĞİN SONUNDA BİR ÜRÜN ELDE EDİLİR”


Her emeğin sonunda bir ürün elde edildiğini kaydeden Tahsin Nalbant “Bu çalışmada emeği geçen okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ile katkı sunan tüm ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum. Okul aile birliği yönetimine teşekkür ediyorum. Bu birliktelik sağlanmamış olsaydı ortaya da böyle bir eser çıkmayacaktı. ” diye konuştu.

“KENDİNİZİ İSTİKBALE HAZIRLAYIN”


Kapaklı’da 17 bin 156 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğünü kaydeden Tahsin Nalbant, konuşmasının sonunda öğrencilere seslendi: “Bizlerin yerini yarın sizler alacaksınız. Bunun için kendinizi asla küçümsemeyin, kainatta hiçbir şey küçük değildir. Kocaman yangınlar bir kıvılcımdan oluşuyor. Her gün kendinizi istikbale hazırlayın”

ŞİİR DİNLETİSİ SUNULDU


İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant ayrıca katkılarından dolayı Kapaklı Kaymakamı M.Ali Gürbüz ile Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür etti. Okul öğrencilerinin hazırladığı şiir dinletisi sonrasında program sona erdi.
Editör: TE Bilisim