Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2016 Verimlilik Proje Ödülleri Töreni'nde Orta Büyüklükteki İşletmeler Kategorisi’nde 1.’lik ödülünü alan Technova Yapı ve Yalıtım Malzemeleri San. Tic. A.Ş. Verimlilik Bilgilendirme Toplantısı sonrasında firmada bir resepsiyon düzenledi. Resepsiyonda projeye verdikleri katkılarından dolayı Aysun Sağbaş, Doğan Hasan ve Ozan Çapraz’a birer plaket takdim edildi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2016 Verimlilik Proje Ödülleri Töreni'nde Orta Büyüklükteki İşletmeler Kategorisi’nde 1.’lik ödülünü alan Technova Yapı ve Yalıtım Malzemeleri San. Tic. A.Ş. tarafından Verimlilik Bilgilendirme Toplantısı sonrasında firmada bir resepsiyon düzenlendi.

RESEPSİYON DÜZENLENDİ


Resepsiyon önceki gün firma ortakları Abdülgani Yüce, Yaşar Arslan ve Selçuk Vanlı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Resepsiyona AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Meclis Başkanı Taha Ülker, Genel Sekreter Hakan Gel, Proje Geliştirme Yöneticisi Ayşenur Taş, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Verimlilik Genel Müdürlüğü Danışmanlık ve Eğitim Dairesi Başkanı Dr. Mustafa Kemal Akgül, NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aysun Sağbaş, Bölüm Başkan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Doğan Hasan, Araştırma Görevlileri Ozan Çapraz, Necip Fazıl Karakurt Onur Bağlantı Elemanları Firmasının sahibi Nafi Ertan katıldı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ


Resepsiyonda verimliliğin bir hayat tarzı olduğu vurgulanırken, verimlilikte devamlılığın büyük önem taşıdığı ifade edildi. Ayşe Doğan, Fahrettin Akçal ve Mustafa Kemal Akgül tarafından, projeye verdikleri katkılarından dolayı Aysun Sağbaş, Doğan Hasan ve Ozan Çapraz’a birer plaket takdim edildi. 

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ALDI


Çerkezköy TSO ve NKÜ tarafından Check-Up programına başlanması sonrasında, Technova firması verimlilik durumunun tespit edilmesi için programa katıldığı ve üniversite ile birlikte 4 aylık bir saha çalışması yapıldığını belirten yetkililer, saha çalışmaları sonunda, Technova ve üniversite tarafından verimliliği arttırma adına Seri Üretim Hattında İş Yükü Kısıtlı Montaj Hattı Dengeleme Modeli geliştirildiğini, Orta Büyüklükteki İşletme Kategorisi’nde Technova ile birlikte Obase, Damla, Mete Plastik, Poliner ve Alp Havacılık firmaları finale kalırken, üniversitenin desteğiyle verimliliği arttırmak için Seri Üretim Hattında İş Yükü Kısıtlı Montaj Hattı Dengeleme Modeli geliştiren Technova’nın bu yıl 1.’lik ödülü aldığını belirtti.
Editör: TE Bilisim