Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği şehitler için mevlit okuttu. Milletin huzur ve güvenini sağlamak adına şehit düşen güvenlik güçlerini rahmet ve minnetle andıklarını belirten Dernek Başkanı Murat Soytürk, katılımcılara teşekkür etti.

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından şehitler için mevlit okutuldu.

KATILIM YOĞUN OLDU


Dernek Binası’nda önceki gün okutulan mevlidi şerif programına Dernek Başkanı Murat Soytürk, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri Yılmaz Saç, Fatih Önkol, Mevlana Camii İmam Hatibi Uğur Rendeci, Mustafa Bilim,  Burhan Bilim ve Ergin Çiftçi, Ordulular Derneği Eski Başkanı Temel Büyükkeskin, dernek yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

SOYTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ


Dernek Başkanı Murat Soytürk, düzenlenen programa yoğun ilgi göstermeleri nedeni ile katılımcılara teşekkür etti. Milletin huzur ve güvenini sağlamak adına şehit düşen güvenlik güçlerini rahmet ve minnetle andıklarını belirten Soytürk, “Derneğimiz,  huzur ve güveni sağlamak için şehitlik mertebesine ulaşan vatan evlatlarını yad etmek adına böyle bir organizasyon tertip etti. Programın gerçekleştirilmesinde katkısı bulunan üyelerimize teşekkür ediyoruz.  Bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Ruhları şad, makamları cennet olsun.” ifadelerine yer verdi. 
Editör: TE Bilisim