Çerkezköy Belediyesi 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı. Turnuvanın ilk gününde Pakize Narin Anadolu Lisesi ve Nurullah Narin Ortaokulu gülen taraflar olurken, Turkuaz Etüt Merkezi ile Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında oynanması gereken maç ileri bir tarihe ertelendi.

Çerkezköy Belediyesi 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası oynanan ilk maçlarla başladı.

İKİ MAÇ OYNANDI


Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın ikincisi birbirinden çekişmeli iki karşılaşmayla başladı. Pakize Narin Anadolu Lisesi, Kızılpınar Çok Programlı Lisesi’ni 25–23 ve 25–15’lik setlerle 2–0 yenmeyi başarırken Nurullah Narin Ortaokulu da Eğitim-Sen’i 25–14 ve 26–24’lük setlerle mağlup etti. Turnuvanın ilk gününde oynanması gereken bir diğer maç olan Turkuaz Etüt Merkezi–Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi müsabakası ise ileri bir tarihe ertelendi.

MÜSABAKALAR DEVAM EDİYOR


Turnuvanın devamında bu akşam saat 20.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi-Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu, 21.00’da ise Veliköy Çok Programlı Lisesi-Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi karşı karşıya gelecek.

YENİ PROGRAM AÇIKLANDI


Bu arada turnuvanın ertelenen maçları ileri bir tarihe alındı. 10 Mayıs Salı günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi ile Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu arasında oynanması planlanan müsabaka bugün saat 22:00’da, 16 Mayıs Pazartesi günü oynanması planlanan ve maç tarihi değiştirilen İmam Hatip Ortaokulu ile Optimed Hastanesi müsabakası 13 Mayıs Cuma günü saat 20:00’da, 13 Mayıs Cuma günü oynanması planlanan Pakize Narin Anadolu Lisesi ile Kızılpınar Anadolu Lisesi arasında oynanacak maç 16 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00’da yapılacak. Ayrıca Hafta sonu 29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan Belediye Satranç Turnuvası sebebiyle 13 Mayıs Cuma günü 20:00’da oynanacak olan Pakize Narin Anadolu Lisesi-Kızılpınar Anadolu Lisesi ve 21:00’da oynanacak Nurullah Narin Ortaokulu-Çerkezköy Belediyesi müsabakaları Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.
Editör: TE Bilisim