10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Çerkezköy’de eğitim veren Çerkezköy Özel Eğitim Meslek Eğitim Merkezi ve Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi velileri tarafından kermes düzenlendi. Belediye Meydanında düzenlenen kermesin açılışını Çerkezköy protokolü yaparken, vatandaşlar da kermese özel ilgi gösterdi.

Engelliler yararına Çerkezköy Belediye Meydanında kermes açıldı.

YOĞUN KATILIM

Dün saat 11.00’da düzenlenen kermes açılışına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili İsa Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Abdullah Nair ile Yusuf Hayri, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Okul Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“KUTLAMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Kermes açılışında konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “İçinde bulunduğumu engelliler haftası münasebetiyle ilçemizde önemli etkinlikler yapılıyor. Özellikle hep vurgulamaya çalıştığımız husus var, engelliler haftası onların sorunlarının çözülmesine vesile olsun ve sosyal yaşamlarının iyileştirilmesine vesile olsun istiyoruz. Hanımefendilere çok teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık. Engelliler haftası ile ilgili etkinliklerimiz devam edecektir.” dedi.

KERMESE İLGİ YOĞUN OLDU

Kaymakam Kubilay’ın konuşmasının ardından protokol mensupları tarafından açılış kurdelesi kesildi. El emeği takılar, hediyelik eşyalar ve yiyeceklerin yer aldığı kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Editör: TE Bilisim