CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda görevli Celal Erdoğan’ın kızı 28 yaşındaki Ahu Erdoğan Sönmez, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

GENİŞ KATILIM

Evli ve bir çocuk annesi olan Ahu Erdoğan Sönmez için Çerkezköy Ehli Beyt Dergahı’nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze merasimine Çerkezköy Belediye Başkan Vekili İsa Kahraman, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı ve Ehli Beyt Dergahı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik İşleri Müdürü Mehmet Aksoy, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy TSO Meclis Üyeleri Dilaver Burak ve Rasim Bilgen, Çerkezköy Belediyesi birim amirleri, belediye çalışanları ile Erdoğan ve Sönmez ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

2012 yılında yakalandığı hastalıkla yıllarca mücadele ettiği öğrenilen Ahu Erdoğan Sönmez, hastalığıyla ilgili son bir buçuk aydır İstanbul’daki özel bir hastanede tedavi görüyordu. Sönmez, önceki gün sabah saat 05.00 sıralarında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Editör: TE Bilisim