Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Biber’in oğlu Kadir Doruk Biber erkekliğe ilk adımını attı. Parıltım Restaurant bahçesinde yapılan sünnet törenine geniş katılım yaşanırken Asuman ve Gökhan Biber çifti davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.

Kadir Doruk Biber yapılan sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını attı.

GENİŞ KATILIM


Önceki akşam saat 19:00’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Sosyal Tesisleri Parıl Restaurant’ta yapılan sünnet törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve eşi HEMA Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Çerkezköyspor alt yapısında yetişen ve Kayseri Erciyes forması giyen futbolcumuz Erçağ Evirgen, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy’ün bir çok tanınmış esnafı ve çok sayıda davetli katıldı.

KAPIDA KARŞILADILAR


Geniş katılımın yaşandığı sünnet düğününde Asuman ve Gökhan Biber çifti davetlileri tek tek kapıda karşıladı. Davetlilerle yakından ilgilenen çift daha sonra canlı müzik eşliğinde oğulları Kadir Doruk ve davetlilerle doyasıya eğlendi.
Editör: TE Bilisim