Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarları kapsamında bu yıl da ilk iftar sofrası önceki akşam Fatih Mahallesi’nde kuruldu. Vatandaşlara yemek servisi yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulacağını ifade ederek “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır” dedi.

BAŞKAN AKAY DA KATILDI

İftar yemeğine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Özlemiş Alaca ve yaklaşık 1200 kişi katıldı.

“İFTAR SOFRALARINDA BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Vatandaşlara yemek servisi yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulacağını ifade ederek “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Yerel yönetim olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” dedi.

“BİRLİKTE ORUÇ AÇMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”

Akay, Ramazan ayı boyunca her mahallede kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar ile birlikte olacağını ifade ederek “İlk iftar soframızı bugün Fatih Mahallesi’nde bulunan Adliye Otopark alanında kurarak ve vatandaşlarımız ile birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

28 HAZİRAN’DA SONA ERECEK

Çerkezköy Belediyesi tarafından 17 Haziran Cuma günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi Bahçeli Cami Önünde, 18 Haziran Cumartesi günü Kızılpınar Mahallesi Recai Kutan Parkı’nda, 19 Haziran Pazar günü Bağlık Mahallesi Muhtarlık yanında, 21 Haziran Salı günü İstasyon Mahallesi İstasyon Cami yanında, 23 Haziran Perşembe günü Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa İlkokulu Bahçesi’nde, 24 Haziran Cuma günü Veliköy Mahallesi eski Belediye Binası önünde, 26 Haziran Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallesi İstanbul Seyahat önünde iftar yemeği verilecek. 28 Haziran Salı günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Cami önünde verilecek iftar ile mahalle iftarları sona erecek.
Editör: TE Bilisim