Çerkezköy Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Eğlenceleri Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler 'Şahane Ramazan' adlı programda Çerkezköylülerle buluştu. Seyircilerin de dâhil edilerek oynandığı tiyatroda usta isimler sahnedeki performanslarıyla Çerkezköylülere keyifli bir akşam yaşattı. Şahane Pazar oyunuyla ilçe sakinlerine sahne deneyimi yaşatan usta tiyatrocular, izleyicileri kahkahaya boğdu.

İLGİ YOĞUN OLDU

Önceki akşam saat 22.00’da Kapalı Otopark üzerinde düzenlenen programı Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin 'Şahane Ramazan' adlı gösterisi vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile izlenirken, gösterinin bazı bölümlerine Çerkezköylü vatandaşlar da dahil oldu.

KAHKAHAYA BOĞDU

Seyircilerin de dâhil edilerek oynandığı tiyatroda usta isimler sahnedeki performanslarıyla Çerkezköylülere keyifli bir akşam yaşattı. Şahane Pazar oyunuyla ilçe sakinlerine sahne deneyimi yaşatan usta tiyatrocular, izleyicileri kahkahaya boğdu. Oyunlara dahil olan vatandaşlara Çerkezköy Belediyesi tarafından hediyeler verildi.

ABDÜLKADİR ŞARKISINI SESLENDİRDİLER

Programın ilerleyen bölümlerinde izleyiciler telefonlarının fenerlerini açarak konser ortamı oluştururken, usta tiyatrocular Abdülkadir şarkısını da seslendirdi. Şarkıya Çerkezköylüler de alkışlarıyla tempo tutarak eşlik etti.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Çerkezköy halkının büyük beğeni ve ilgi ile takip ettiği programın sonunda Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, usta tiyatrocular Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlere çiçek takdim etti. Özgör, önümüzdeki yıllarda da Süheyl ve Behzat Uygur kardeşleri Çerkezköy’de ağırlamak istediklerini belirtirken, Uygur kardeşler de ilgilerinden dolayı Çerkezköylülere teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim