Tekirdağ U11 Mini Minikler Futbol Şenliği D Grubu’nda mücadele veren tüm futbolculara düzenlenen törenle katılım madalyası verildi. Madalyaları federasyon adına Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı M.Salih Yılmaz takdim edildi.

TÖREN DÜZENLENDİ

Madalyaları federasyon adına Tekirdağ AKSF Başkan Yardımcısı M.Salih Yılmaz takdim etti. Önceki gün Kapaklı Stadı’nda düzenlenen madalya töreni saat 17.00’da başladı. Madalya törenine kulüp başkanları, futbolcular, teknik çalıştırıcılar ile futbolcuların aileleleri katıldı.

“ALT YAPIYA ÖNEM VERMELİYİZ”

Törende konuşan Tekirdağ AKSF Başkan Yardımcısı M.Salih Yılmaz, futbol şenliğinde mücadele veren tüm ekiplere ve kulüp yönetimlerine teşekkür etti. Bugünün küçüklerinin yarın büyük işler başaracağını söyleyen Yılmaz “Futbolda alt yapıya önem vermeliyiz. Hem bölge geneli, hem ülke geneli hem de uluslar arası arenada başarı kazanmak istiyorsak alt yapımızı sağlam temeller üzerine kurmalıyız. Bugün uluslar arası başarı sağlayan kulüplere baktığımızda alt yapılarının güçlü olduğunu, alt yapıya büyük önem verdiklerini görüyoruz” dedi.

“ÖNEMLİ BİR KAZANIM ELDE ETTİLER”

Tekirdağ AKSF olarak alt yapının üzerinde ısrarla durduklarını belirten Yılmaz “Her yıl Mini Minikler Şenliği’ni düzenliyoruz. Bu yıl da geniş bir katılım sağlandı. Bu şenlikte sahaya çıkan geleceğin futbolcuları önemli bir kazanım elde ettiler. İnşallah burada elde ettikleri kazanımı bundan sonra da devam ettireceklerdir. Bizler de bugün tüm minik futbolculara teşvik olsun diye kendilerine madalya takdim ediyoruz.” diye konuştu.  

TÜM FUTBOLCULARA BİRER MADALYA

Tekirdağ ASKF Başkan Yardımcısı M.Salih Yılmaz konuşmasını tamamlaması sonrasında futbolculara birer madalya takdim etti. Madalya takdimi sonrasında yapılan toplu fotoğraf çekimiyle birlikte tören sona erdi.  

BÜYÜK YONCALI ZORLANMADI

U11 Mini Minikler Futbol Şenliği D Grubu’nda 8 ekip mücadele verdi. Sitespor’un maçları dışında lig önceki gün oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. Kapaklı Sahası’nda 17.30’da başlayan karşılaşmada Büyük Yoncalıspor ile Samsunlular Yaşar Doğuspor karşı karşıya geldi. Büyük Yoncalıspor rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Karşılaşma Büyük Yoncalıspor’un 5-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

KAPAKLI 3 PUANI HANESİNE YAZDIRDI

Kapaklı Sahası’nda 15.30’da başlayan karşılaşmada ise Kapaklı Kartalspor ile Kapaklıspor karşı karşıya geldi. Oldukça büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmadan Kapaklıspor 2-1 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

KARAAĞAÇ FARKA GİTTİ

Saat 18.30’da başlayan karşılaşmada Karaağaçspor ile Çerkezköy Fevzipaşaspor karşı karşıya geldi. Karaağaçspor rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Çerkezköy Fevzipaşaspor rakibinin etkili oyununa karşılık veremeyince maç Karaağaçspor’un 8-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.

SİTESPOR 3 GOLLE KAZANDI

Saat 14.00’da oynanan karşılaşmada Sitespor ile Çerkezköy Doğanspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma çekişmeli geçti. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele sergiledi. Sitespor sahadan 3-2 üstünlükle ayrılarak haftayı kayıpsız geçti.
Editör: TE Bilisim