AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı geleneksel hale getirdiği ve yıllardır ara vermeden devam ettirdiği sahur etkinliklerini bu yıl da sürdürdü. İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin de katıldığı sahur programında konuşan Öğe, programı düzenleyen Sosyal Politikalar Başkanı Murat Yaraşır’a teşekkür ederken, sahur geleneğini başlatan eski yönetim kurulu üyesi, rahmetli olan Rahmi Lüle’yi de anmadan geçmedi.

GENİŞ KATILIM YAŞANDI

Önceki gece AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen sahur programına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.



TEŞEKKÜR ETTİ

Sahur öncesi kısa bir konuşma yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Murat Yaraşır, başta İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere kendilerini yalnız bırakmadıkları için tüm partililere teşekkür etti.

LÜLE’Yİ UNUTMADI

Yaraşır’ın ardından konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de, Sosyal Politikalar Başkanı Murat Yaraşır’a teşekkür etti. Öğe konuşmasının devamında ise, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda sahur programlarını ilk yapan ve yakalandığı hastalıktan dolayı hayatını kaybeden eski AK Parti Çerkezköy İlçe Tanıtım Medya Başkanı Rahmi Lüle’yi de anmayı unutmadı. Öğe, “Rahmi ağabeyimizin yıllar önce başlattığı bu güzel etkinliğimizi bizler de sürdürüyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Editör: TE Bilisim