Çerkezköy Belediyesi personelleri, kendileri için geleneksel olarak düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftar programında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da tüm personelimiz büyük bir aile olarak bir araya gelmiş ve hep birlikte iftar sofrasında eş ve çocuklarımızla birlikte bir araya geliyoruz. Hepimiz daha güzel bir Çerkezköy için çalışıyoruz” dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye personelleri ile iftar açtı. Kapalı Otopark alanı üzerinde organize edilen iftar yemeğine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Belediye Personelleri ve aileleri katıldı.

AYNI SOFRAYI PAYLAŞTILAR

İftar programında konuşan Başkan Akay, belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek “Geleneksel olarak her yıl düzenlenen iftar programlarının ileriki yıllarda da birlik ve beraberlik içinde devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

“DAHA GÜZEL BİR ÇERKEZKÖY İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Masaları tek tek gezerek personellerle selamlaşan Akay, belediye personellerine yemek servisini de kendi elleri ile yaptı. Akay “Her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da tüm personelimiz büyük bir aile olarak bir araya gelmiş ve hep birlikte iftar sofrasında eş ve çocuklarımızla birlikte bir araya geliyoruz. Hepimiz daha güzel bir Çerkezköy için çalışıyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim