Çerkezköy Bakış - Dün akşam saat 21.30’da düzenlenen yürüyüşe Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Sait Yazı, Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri ve on bini aşkın Çerkezköylü katıldı.

SOKAĞA DÖKÜLDÜLER
Demokrasi Nöbeti’ne katılan kalabalığa hitap eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Türkiye’nin önemli bir sınavın üstesinden geldiğini vurgulayarak “Ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden ve sadece kendi ajandasına hizmet eden bu vatan hainlerinin tüm çabaları, Türk Milleti’nin sağlam iradesi karşısında bertaraf olmuştur. Konunun esası Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına, birliğine ve bütünlüğüne kasteden malum paralel yapı tarafından bir kez daha tekrarlanan hain, sinsi ve şerefsizce bir girişimdir. Fitne, zulüm ve kanla beslenen bu zihniyet, Türkiye’yi çatışma ortamına sürüklemekte, demokrasiyi, refah anlayışını ve toplumsal barışı yok etmeye çalışmaktadır.  Kendi halkına silah sıkacak kadar gözü dönmüş vatanı ve kıblesi belli olmayan bu hainlerin hesap verme zamanı gelmiştir. Ulusumuzun, malum yapı tarafından yürütülen bu hain saldırıya Cumhuriyetin değerlerini temel alarak ve koruyarak karşı koymuştur. Büyük Türk Milleti tarihten gelen onurlu duruşunu bir kez daha gösterecek, sokaklarda kenetlenerek ve tüm değerlerine sahip çıkarak terör örgütü destekli bu darbe girişimine en büyük tokadı atacaktır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kasteden bu kansız vatan hainlerine karşı canlarını hiçe sayarak şehit düşen Emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifa dilerim. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” ifadelerini kullandı.





“ALLAH BELALARINI VERSİN”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin ardından konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da, darbe girişiminde bulunan subayları lanetleyerek “Bu gece bir kez daha Çerkezköy ile gurur duydum. Devletine, Milletine, Cumhurbaşkanına sahip çıkan Çerkezköy halkının kaymakamı olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Ülkemize darbe girişiminde bulunan ve başarılı olmayanların Allah belalarını versin. Tüm darbecileri lanetliyorum. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bir kez daha milli iradenin yanında olan sizlere saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu. Ülkenin varlık ve birliğine ilişkin duaların okunduğu Demokrasi Nöbeti, Belediye Meydanı’nda sabah namazına kadar devam edecek.

Editör: TE Bilisim