Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’ün tanınan esnaflarından Metin Zümbül düzenlenen görkemli bir düğünle yaşamını Cansu Baraz’la birleştirdi. Genç çiftinin nikah şahitliklerini AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Bülent Belen yaparken, nikahı kıyan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay genç çifte mutluluklar diledi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Kapaklı’daki Lidya Wedding Garden’de Pazar günü 20.00-24.00 saatleri arasında düzenlenen düğüne Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Tekirdağ eski Milletvekili ve aynı zamanda MYK Üyesi Bülent Belen, 1911 Çerkezköyspor Kulubü başkanı Murat Narçın, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Genç İş Adamları Başkanı Emre Asbaş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, özel kurum ve kuruluşların temsilcileri, iş adamları, Baraz ve Zümbül ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

MİSAFİRLERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Genç çiftin aileleri Serap-Cengiz Baraz ile Hatice-Hüseyin Zümbül misafirlerini tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi. Davetlilere girişte Osmanlı Macunu ile Osmanlı Şerbeti ikram edildi. Davetlilerin yerini almasının ardından nikah törenine geçildi. Genç çift sahneye mehter takımının müziği eşliğinde geldi. Genç çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıyarken, nikah şahitliklerini ise Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile Milliyetçi Hareket Pastisi MYK Üyesi Bülent Belen yaptı.

DÜĞÜN İLERLEYEN SAATLERE KADAR SÜRDÜ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Bülent Belen de genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken evlilik cüzdanını Cansu Zümbül’e verdi. Pasta kesimi sonrasında dua yapıldı. Sonrasında ise takı törenine geçildi. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Editör: TE Bilisim