Çerkezköy Bakış - 15 Temmuz Cuma gecesi tüm yurt genelinde başlatılan demokrasi nöbeti bugün İstanbul Yenikapı ile İl merkezlerinden yapılacak Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile sona erecek.
TEKİRDAĞ’DA DÜZENLENECEK
Tekirdağ’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi, Valilik önünde saat 17.00’da başlatılacak. Tekirdağ’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi için Çerkezköy Kaymakamlığı ile Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı araçlar kaldıracak. Mitinge katılmak isteyenler saat 15.00’da Kaymakamlık Hizmet Binası ile Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı önünden otobüslerle Tekirdağ’a hareket edecek.
KUBİLAY TÜM ÇERKEZKÖY’Ü DAVET ETTİ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 23’üncüsü düzenlenen demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada tüm Çerkezköy halkını mitinge davet etti. Kaymakam Kubilay, milli iradeye, devletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisine yönelik hain darbe girişimini şiddetle protesto etmek için Valilik öncülüğünde miting düzenlendiğini belirterek, mitinge yoğun bir katılım beklediklerini söyledi.
ÖĞE: DEMOKRASİ NÖBETİNİ TAÇLANDIRACAĞIZ
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, 23 günlük demokrasi nöbetinin bugün yapılacak Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile taçlanacağını ifade ederek “Yenikapı’da düzenlenecek demokrasi ve şehitler mitingine İstanbul dışından katılım istenmiyor. Bizler ilçeler olarak, İlimizde düzenlenecek mitinge katılacağız. Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak tüm Çerkezköylüleri Tekirdağ’da düzenlenecek mitinge bekliyoruz. Bundan önceki 23 gecede olduğu gibi Tekirdağ’daki mitingte de bir arada olmak istiyoruz” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim