Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de faaliyet gösteren Özel Gelecek Asrın Özel Eğitim Kursu’nda tüm tanıtım dersleri 22 Ağustos Pazartesi saat 09:00 itibari ile uzman öğretmenler rehberliğinde başlayacak. 22 Ağustos - 22 Ekim arasında hızlandırılmış temel dersler programı uygulanacak.

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Özel Gelecek Asrın Özel Eğitim Kursu yetkilileri, tüm tanıtım derslerinin 22 Ağustos Pazartesi saat 09:00 itibari ile uzman öğretmenler rehberliğinde başlayacağını belirtti.

ÖĞRENMEK İSTEYEN HERKESE AÇIK

Programların vatandaşlara, öğrenmek isteyen herkese açık olduğunu söyleyen yetkililer “Tek yapılması gereken bizimle irtibata geçip yerlerin ayırt ettirilmesidir” dedi.

HIZLANDIRILMIŞ TEMEL DERSLER

Ayrıca 22 Ağustos - 22 Ekim arasında uygulanacak hızlandırılmış temel dersler programının tanıtımı için de bilgi almak isteyenlerin kendileri ile irtibata geçebileceğini söyleyen yetkililer “Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin bizimle irtibata geçmesi, hayatlarındaki ertelemeyle doğan fırsatı kaçırmamaları için lüzumlu. İsteyenler, tüm bu öğretim fırsatları ile ilgili detaylı bilgiyi Çerkezköy adliyesi yanındaki kurs merkezimize şahsen başvurarak bilgi sahibi olabilirler” dedi.
Editör: TE Bilisim