Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Tokatlılar Derneği tarafından düzenlenen programda, Tokatlılar Şöleni’ne sponsor olan tüm firmalara teşekkür plaketi verildi. Plaket töreni öncesi konuşan Dernek Başkanı Ersoy Aktaş, tüm katılımcılara teşekkür ederek kendilerini yalnız bırakmayıp destek olmalarından dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti.

GENİŞ KATILIM

Önceki akşam saat 19.00’da Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda düzenlenen programa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çorlu Sulusaraylılar Dernek Başkanı Sinan Genç, Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Yusuf Orçun Demir ve çok sayıda davetli katıldı.

YEMEK İKRAM EDİLDİ

Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Ersoy Aktaş ve yönetimi davetlileri tek tek kapıda karşıladı. Davetlilere ilk olarak yemek ikramında bulunulurken, yemeğin ardından plaket törenine geçildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Plaket töreni öncesi konuşan Çerkezköy Tokatlılar Dernek Başkanı Ersoy Aktaş, düzenledikleri piknik şölenine katılan ve şölenin yapılmasında emeği olan tüm Tokatlılar ile sponsorlara teşekkür etti. Teşekkür konuşmasının ardından Aktaş, plaketleri takdim etti. Plaket töreninin sona ermesinin ardından Aktaş ve yönetimi hatıra fotoğrafı vermeyi de ihmal etmedi.
Editör: TE Bilisim