Çerkezköy Bakış - Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gece geç saatlerde yapılan uygulamaları yerinde görmek amacıyla asayiş ve trafik uygulamalarını denetleyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Amacımız vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamak” dedi.

BİLGİ ALDI

Kaymakam Kubilay denetimler sırasında İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Jandarma Komutanı Göksel Söylemez’den arama ve kontrollerle ilgili bilgi aldı. Yol, asayiş ve kontrol uygulamalarını yerinde görmek, personelin görev bilincini iş başında tetkik etmek amacıyla ara ara bu kontrolleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Kubilay “Kolluk kuvvetlerimiz, görevlerini en iyi şekilde ifa etmeye çalışıyor. Bunu bir kez daha yaptığımız bu inceleme ve denetimde de müşahede ettik” dedi.

AMACIMIZ HUZUR VE GÜVENLİĞİ SAĞLAMAK

Kubilay, amaçlarının vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak olduğunu ifade ederek “Yapılan tüm uygulamalar vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için. Yapılan yol, asayiş ve kontrol uygulamalarına, sahada yürütülen bu faaliyetlere bizzat eşlik etmeye devam edeceğiz. Tüm kolluk kuvvetleri mensuplarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim