Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri önceki gece İstasyon Mahallesi’nde bulunan bir ikamete operasyon düzenledi. Ömer, A. isimli şüphelinin ikametinde uyuşturucu madde hazırladığını öğrenen polis şüphelinin evi yakınlarından beklemeye başladı. Polis, Ömer A. isimli şahısın taşıdığı çantada satışa hazır çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirirken, şüpheli Ömer A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri önceki gece İstasyon Mahallesi’nde bulunan bir ikamete operasyon düzenledi.

İSTASYON MAHALLESİ’NDE YAPILDI

Önceki gece saat 03.00’te yapılan operasyon ile ilgili edinilen bilgiye göre, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Polis ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine İstasyon Mahallesi, Garnizon Sokak’ta bulunan bir ikamet önünde beklemeye geçti.

SATIŞA HAZIR YAKALANDI

Şüpheli Ömer A.’nın (22) taşıdığı çantada 14 adet satışa hazır uyuşturucu ve 3 fişek uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan ve uyuşturucu maddelerin kendisine ait olmadığını iddia eden şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Editör: TE Bilisim