Çerkezköy Bakış - 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor sezonun ilk maçında Çorlu Trakya Balkanspor’u ağırladı. İlk devresi golsüz sona eren karşılaşmanın ikinic devresinde iki gol bulan Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

ASBAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Doğanspor, maç öncesi Adam Gibi Bi Yer’e konuk oldu. Çerkezköy Doğanspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Sabri Asbaş, sabah kahvaltısı için işletme yönetimine teşekkür ederek “Sezonun ilk maçı öncesinde ilçemiz işletmelerinden Adam Gibi Bi Yer’e konuk olduk. Bu jestleri bizleri ziyadesiyme memnun etti. Bu gibi desteklerin artmasını diliyoruz” dedi.

MAÇ ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

Kahvası sonrasında Çerkezköy Doğanspor kafilesi Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’na hareket etti. Maçın öncesi kurban kesilerek sezon açılışı yapıldı. Saat 14.00’da Çerkezköy Doğanspor ile Çorlu Trakya Balkanspor karşı karşıya geldi. Çerkezköy Doğanspor karşılaşmaya Alkan Yiğit, Bahadır Sava, Naim Pirinç, Alper Erilmez, Murat Kuş, Sezer Yavaşoğlu, Ferhat Şenel, Mehmet Ömer Bozkurt, Onur Sezer, Ahmet Okan Coşkun, Oğuzkan Çabuklar ilk on biriyle çıktı.

İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. İlk dakikalarda her iki ekibin geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru Çerkezköy Doğanspor rakip kalede pozisyona girse de son vuruşlarda istediğini elde edemedi. İlk devrenin son bölümlerinde gelişen ataklardan da gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0 sona erdi.

DOĞANSPOR ÖNE GEÇTİ

Maçın ikinci devresinde Çerkezköy Doğanspor basklı başladı. Sağlı sollu ataklarla gol arayan Çerkezköy Doğanspor, aradığı golü karşılaşmanın 58.dakikasında buldu.Ahmet Okan Coşkun’un golü ile öne geçen Çerkezköy Doğanspor, moral buldu. Müsabakanın kalan dakikalarında Çerkezköy Doğanspor ikinci gol mücadelesi verirken Çorlu Trakya Balkanspor ise beraberlik golü aradı.

GALİBİYETLE BAŞLADI

Karşılaşmada son bölümlere Çorlu Doğanspor’un tek gollü üstünlüğüyle girildi. Risk alan Çorlu Trakya Balkanspor savunmasında açıklar verdi. Bunu iyi değerlendiren Çorlu Doğanspor karşılaşmanın 87.dakikasında bir gol daha bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Çerkezköy Doğanspor’un ikinci golü Cengiz Atmaca’dan geldi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca maç Çerkezköy Doğanspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş “Öncelikle şahsım, kulüp yönetimimiz, Çerkezköy Doğanspor camiası ve Çerkezköylü futbol severler adına Çerkezköy Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay’a teşekkür etmek istiyorum. Mustafa Uğraş Stadı’nı böyle güzel günde böyle güzel ve anlamlı bir galibiyete ev sahipliği yapmasına Belediye Başkanımız imkan verdi. Önümüzdeki maçlarda da tribünlerdeki güzel atmosferi ve sahadaki galibiyet serimizi sürdürerek sezon sonu mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.
Editör: TE Bilisim