Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde başlatılan demirli beton yol ve beton kaldırım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

“YOL GENİŞLETİLDİ”

Fatih Mahallesi’nde bulunan Mensur Sokak’ta 1050 metrekarelik demirli beton yol çalışmasının tamamlandığını kaydeden Başkan Akay, ayrıca yeni açılan Devlet Hastanesinin Acil Servisi’ne giden Nadide Sokak’ta yol genişletme ve beton kaldırım yapımı çalışmasını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

“YOL AĞINI TAMAMLAYACAĞIZ”

Nadide Sokak’taki yolun 3 metre genişletildiğini ve 1.5 metre de beton kaldırım yapılarak yayaların ve Acil Servise giden araçların daha kolay ulaşmasının sağlandığını dile getiren Akay “Önümüzdeki günlerde Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’nin solundan Fatih Mahallesi’ne çıkacak bir yol da yapmayı planlıyoruz. Otobanın kenarından açılacak yeni yolu Fatih Mahallesi ile birleştirerek, Devlet Hastanemizin etrafındaki yol ağını tamamlayacağız” dedi.

DEMİRLİ BETON YOL YAPILACAK

Akay, İstasyon Mahallesi Çayır Sokağı Güler Sokağa bağlamak için çalışmalara başladıklarını ve şuanda hafriyat alımının yapıldığını ifade ederek, hafriyat alınıp yol ortaya çıktıktan sonra, Çayır ve Yazgan Sokakların demirli beton yol ile kaplanıp, vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.
Editör: TE Bilisim