Çerkezköy Bakış - 1911 Çerkezköy Spor, yeni sezon için kadrosuna iki genç ismi kattı. Furkan-Burakhan Şefitoğlu kardeşlerle anlaşmaya varan temsilcimizde göreve yeni başlayan Soner Çelik de düzenlenen basın toplantısında oyuncularına çok güvendiğini ve hedeflerinin peşinde giderek bu yılı şampiyon olarak tamamlayacaklarını söyledi.

DARDANEL ALTYAPISINDAN GELDİLER

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Spor, kadrosuna Furkan Şerif Şerifoğlu ve Burakhan Şerifoğlu’nu kattı. Transfer ile ilgili konuşan yardımcı antrenör Soner Çelik, Çanakkale Dardanel Spor altyapısından gelen yeni transferlerin takıma büyük katkılar sağlayacaklarını söyledi. Çelik, Furkan Şerif Şerifoğlu’nun 1999 doğumlu, sağ ve sol açıkta görev yaptığını dile getirirken; Burakhan Şerifoğlu’nun ise 2001 doğumlu olup sağ açık ve forvet arkası mevkilerinde oynadığını kaydetti.

“HEDEFLER İÇİN VARIM”

Çerkezköy 1911 Spor’la anlaşması ve Kapaklı Site Spor’dan ayrılması konusunda sorulan soruları da yanıtlayan Soner Çelik, 1911 ile anlaşmaya varmadan önce bir çok yerden teklif aldığını da kaydederken, “Bundan sonra görevime burada devam edeceğim. Beni buraya layık gören yönetimimize ve Yüksel Hocama çok teşekkür ediyorum. Yüksel Hocamla, futbol oynadığım zamanlarda da beraberdik. Ondan, çok şey öğreneceğimi biliyorum. Bu takımı en tepeye çıkaracağız. Hedef varsa ben de varım. Bu hedefi burada sezinlediğim için buradayım.” dedi.

“ÇERKEZKÖY ALTYAPISI İLE KONUŞULACAK”

Soner Çelik, “Ben her zaman yaptığım gibi, mahalle aralarından çocukları bula bula Türkiye Şampiyonası’na gitmek istiyorum. Site Spor’dan ayrıldıktan sonra başka takımlarla da görüştüm ancak buraya geldim. Yüksel Hocamın tanıdığım bir isim olması ve kulübün altyapısının olmaması buraya gelmemdeki etkenlerden bazıları. Yönetimle de görüşüp önümüzdeki sezon altyapı çalışmalarına başlanacağının onayını aldım. Bu yüzden kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. 1911’in altyapısını herkes görecek.” şeklinde konuştu.

“KIRGINLIK SÖZ KONUSU DEĞİL”

Soner Çelik son olarak, Sitespor’a herhangi bir kırgınlığının söz konusu olmadığını da belirterek, “Ben Site Spor’a 4 buçuk sene emek verdim. Orada sıfırdan takım kurduk. Ancak bu sezon bazı konularda anlaşamadık. A Takıma transfer istedim ancak maddi yetersizlikten dolayı bunun gerçekleşemeyeceğini söylediler. Altyapı antrenörlüğüne devam edebileceğimi ancak maaşımın yarı yarıya düşeceğini ifade ettiler. Ben de bunu kabul etmedim. Ancak Site Spor’a herhangi bir kırgınlığım yok. 4 buçuk sene boyunca onlarla çalıştım. Ancak şimdi yolumu değiştirip kariyerime hedefleri olan bir kulüpte devam etmek istedim.” dedi.
Editör: TE Bilisim