ESNAFI ZİYARET ETTİ

Yüksel’e Hayrabolu’daki ziyaretlerinde İl Başkan Yardımcıları Mithat Seda ve Gökhan Saygı, İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, İl yönetim kurulu üyeleri Selim Kesebir, Hacı Mevlüt Eren, Özgür Yaver, Hayrabolu İlçe Başkanı Ethem Çetin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Hayrabolu İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya gelen Yüksel, sonrasında da ilçe esnafını ziyaret etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Esnaf ziyaretinin ardından Hayrabolu Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Yüksel ve beraberindekiler, Kaymakam Tamer Orhan ile bir araya geldi. Kaymakam Orhan’dan ilçe ile ilgili bilgi alan Yüksel, kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

BAKANLIĞA İLETİLECEK

Çiftçi Malları Koruma Hayrabolu başkanı ve aynı zamanda Hayrabolu Ziraat Odası Başkanı Bülent Can’ı da ziyaret eden Yüksel, bölgedeki çiftçilerin genel durumu hakkında bilgi aldı. Tarım ve hayvancılığa önem verdiklerini kaydeden Yüksel, “Bu konudaki çalışmalar devam ediyor. Sorunlar ve çözüm önerileri en kısa zamanda bakanlığa iletilecek” dedi. Hayrabolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Yüksel, sonrasında da Hayrabolu İlçe Müftüsü Veysel Işıldar'ı makamında ziyaret etti. Yüksel, yapılan görüşmenin ardından Müftü Işıldar ile birlikte Hayrabolu'da yapılan ve ibadete açılan Fazıl Halil Çelebi Camii’ni de ziyaret etti.
Editör: TE Bilisim