Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele veren 1911 Çerkezköyspor sezonun ilk hafta maçında Aşağısevindiklispor’a konuk oldu. İlk devreyi rakibi karşısında 1-0 önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devre kalesinde gördüğü golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

1911 DEPLASMANA ÇIKTI

1911 Çerkezköyspor sezonun ilk hafta maçında Aşağı Sevindiklispor’a konuk oldu. Muratlı Sahası’nda pazar günü oynanan karşılaşma saat 13.00’da başladı. Maçın başında 1911 Çerkezköyspor atak bir oyun sergiledi. Erken golü bulup avantaj sağlamak isteyen 1911 Çerkezköyspor ilk dakikalarda geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi.

HAKAN TİCE GOLÜ ATTI

Rakibi karşısısında etkili bir oyun sergileyen 1911 Çerkezköyspor aradığı golü karşılaşmanın 13.dakikasında Hakan Tice ile bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Gol sonrasında 1911 Çerkezköyspor ikinci gol mücadelesi verirken Aşağı Sevindiklispor ise beraberlik mücadelesi verdi. 1911 Çerkezköy rakibi karşısında etkili bir oyun sergilemesine rağmen bir türlü ikinci golü bulamadı.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Ev sahibi ekip Aşağı Sevindiklispor ilk devre sona ermeden en azından bir beraberlik için ataklar geliştirse de sonuca gidemedi. İlk devre 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.    

SKORA DENGE GELDİ

Maçın ikinci devresine önde başlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci gol için baskısını sürdürdü. Pozisyona da giren 11911 Çerkezköyspor son vuruşlarda istediğini elde edemedi. Karşılaşmada ilerleyen bölümlere 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle girildi. Ev sahibi ekip Aşağı Sevindiklispor maçın 72.dakikasında Onur ile sonuca giderek skora denge getirdi. (1-1) Gol sonrasında gerginleşen ortamda 1911 Çerkezköyspor’dan Doğukan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.  

MAÇ BERABERE BİTTİ

Müsabakanın kalan dakikalarında her iki ekip de öne geçme mücadelesi verdi. Rakibi karşısında 10 kişi mücadele veren 1911 Çerkezköyspor pozisyona girse de son vuruşlarda istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
Editör: TE Bilisim