Çerkezköy Bakış - Uzun yıllardır Çerkezköy’de telefon ve elektronik üzerine faaliyet gösteren Murat İletişim’in sahibi Murat Danacı, oluşturduğu Murat Cast Yapım şirketiyle oyun yetiştiriyor. Murat Danacı eğitimlerin profesyonel eğitimciler tarafından düzenlendiğini söyleyerek “Eğitim sonunda katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek” dedi.

MRT CAST YAPIM ŞİRKETİNİ KURDU

İlkokul yaşlarından itibaren müzik ve oyunculuk ile iç içe olduğunu söyleyen Murat Danacı “Piyano ve şan eğitimi aldım. Aynı zamanda profesyonel anlamda oyunculuk eğitimi aldı. Çok sayıda dizi ve sinema filminde rol aldım. Edindiğim tecrübeleri Çerkezköy’de ve bölgemiz için kullanacağım” dedi.

TİYARTO GRUBU GÖSTERİLERE BAŞLADI

Murat Danacı, faaliyetlerini tamamen profesyonel oyunculardan oluşan tiyatro grubuyla sürdürdüklerini anlatarak “Atlı Karınca Tiyatro ekibimiz okullarda gösterilerine başladı. Kapaklı’daki okullarda gösteriler sundu. Şimdi ise Çerkezköy’deki gösterilerilerimize başladık. Atatürk İlkokulu’nun ardından Çerkezköy’deki tüm okullarda gösteri düzenlemeyi planlıyoruz. Sonrasında Edirne’de turnemiz olacak. Türkiye’nin tüm bölge ve yörelerini dolaşmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

SERTİFİKA VERİLECEK

Oyunculuk eğitimini profesyonel oyuncu eğitmenleri tarafından verileceğini kaydeden Murat Danacı “Oyunculuk eğitimi dışında tiyatro, şan ve drama eğitimi de verereceğiz. Eğitim sonunda kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. 7’den 70’e herkese uygun bir rol olduğunu kaydeden Danacı “Oyunculuğa ilgi duyan herkesi düzenleyeceğimiz eğitime davet ediyoruz. Herkese göre mutlaka bir rol vardır.” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim