Çerkezköy Bakış - Yardımseverlerin de desteğinin beklendiği yardım kampanyası sonrası toplanan malzemeler TIR’lara yüklenerek ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.

DESTEKLERİ BEKLİYORUZ

Çağrı Kuran Kursu tarafından toplanan yardımlar ileriki günlerde TIR ile Halep’e hareket edecek. Kuru gıda ve kıyafet desteği toplayan kurs yetkilileri tüm Çerkezköylüleri bu kampanyaya davet etti. Kurs yetkilileri, “Efendimiz’in (sav) ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ sitemine muhatap olmamak, aynı münasebetlerle imtihan olmamak ve en önemlisi Rabbimizin rızasını kazanmak niyeti ile Çerkezköy Çağrı Derneği olarak bir yardım kampanyası başlattık. Niyetimiz en az bir TIR erzak, battaniye bölgeye göndermek.”dedi.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Kurs yetkilileri yaptırdıkları afiş ve broşürler ile Halep’e destek kampanyasını duyurmaya çalıştıklarını ifade ettiler. Destek vermek isteyenler (0535) 387 84 58 – (0536) 518 94 19 numaralı telefonlar ile iletişime geçebilecek. Aynı şekilde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Kocatürk Sokak No:16’da bulunan kurs binasında da yardımlar kabul edilebileceği bildirildi.
Editör: TE Bilisim