Çerkezköy Bakış - Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda haftaya lider giren Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Çorluspor ile 1-1 berabere kaldı ve ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise sahasında Ergenegücü Ulaşspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Fevzipaşaspor ise sahasında Büyük Yoncalıspor’a 3-0 yenildi.

ŞAMPİYON DOĞANSPOR

Deplasmanda karşılaştığı Çorluspor ile 1-1 berabere kalan Çerkezköy Doğanspor en yakın rakibi Ergenegücü Ulaşspor’un Çerkezköy 1923 Gençlikspor’a 3-2 mağlup olmasıyla ligin bitimine 2 hafta kala liderliği garantiledi ve şampiyonluğunu ilan etti. Ligde oynadığı 16 karşılaşmada 13 galibiyet 3 beraberlik elde eden Ç.Doğanspor yenilgi yüzü görmedi. Sahasında 1 puan alabilen Çorluspor ise ligin bitimine 2 hafta kala kritik bir konumda bulunuyor. 4 galibiyet 6 beraberlik ve 6 yenilgisi bulunan Çorluspor 18 puanda ve ligin 8.sırasında yer alıyor.

1923 GENÇLİKSPOR NEFES ALDI

1.Amatör Küme B Grubu’nda 17.hafta karşılaşmasında Çerkezköy 1923 Gençlikspor sahasında Ergenegücü Ulaşspor’u ağırladı. Rakibini 3-2 mağlup eden Çerkezköy 1923 Gençlikspor son iki haftaya girilirken ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet elde etti ve rahat bir nefes aldı. Deplasmanda mağlup olan Ergenegücü Ulaşspor ise ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk şansını kaybetti ve ligi 2.sırada bitirmeyi garantiledi. Ligde son iki haftaya girilirken Çerkezköy 1923 Gençlikspor’un 19, Ergenegücü Ulaşspor’un 36 puanı bulunuyor.

FEVZİPAŞA KENDİNİ ATEŞE ATTI

Veliköy Sahasında oynanan karşılaşmada ise Fevzipaşaspor ile Büyük Yoncalıspor karşı karşıya geldi. Sahasında 3-0 mağlup olan Fevzipaşaspor 7.sıraya düştü ve ligin bitimine 2 hafta kala kendisini ateş hattında buldu. Ligde kalma ümitlerini son 2 haftaya taşıyan Fevzipaşaspor’un 19 puanı bulunuyor. Deplasmanda 3 puanı 3 golle alan Büyük Yoncalıspor 24 puanla 4.sırada haftayı tamamladı.

YENİŞEMEDİLER

Çorlu Trakya Balkanspor ile Sağlık Mahallesispor arasındaki karşılaşma ise 2-2 berabere sonuçlandı. Bu sonuçlarla ev sahibi Çorlu Trakya Balkanspor son iki haftaya 21 puanla 5.sırada girdi. Sağlık Mahallesispor ise  7 puanla 9.sırada haftayı tamamladı ve ligde kalma ümitlerini son 2 haftaya bıraktı.

VAKIFLAR GÜVENSPOR FARKA GİTTİ

Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Çorlu Korespor ile Vakıflar Güvenspor karşı karşıya geldi. Ligden düşmesi kesinleşen rakibini 4-0 ile geçen Vakıflar Güvenspor 27 puana ulaştı ve haftayı 3.sırada tamamladı.
Editör: TE Bilisim