Çerkezköy Bakış - CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gazeteniz Bakış’ı ziyaret etti. Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve gazetenin hazırlanma ve basım aşamalarını anlattı.

GAZETECİLİK ZOR MESLEK

Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu belirten Yüceer, “Gazetecilerin mesai mefhumu olmuyor. Gece-gündüz haber peşinde koşuyorsunuz. Sizlerin sayesinde kamuoyu bilgilendiriliyor.”dedi. Yerel gazetelere yapılan resmi ilan desteğinin az olduğunu belirten Yüceer, bu konuyu TBMM gündemine taşımak için çalışmalarının olduğunu söyledi.

 “BİZ BUNA KARŞIYIZ”

Ziyarette Türkiye gündemine ilişkin de konuşan Yüceer, Başkanlık sisteminin bir rejim değişikliği olduğunu öne sürdü.Başkanlık sistemi ile birlikte halkın gücünün azalacağını iddia eden Yüceer, “Tek adamlık sistemi getirilmeye çalışılıyor. Bu sistem ile halkın gücü azalacak ve ülke tek adamlık üzerinden yürüyecek. CHP olarak biz buna karşıyız.” dedi.

“DEMOKRASİYE İHTİYAÇ VAR”

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ise, referandum sürecinde vatandaşlara bu sistemin olumsuzlarını anlatacaklarını söyledi.
Editör: TE Bilisim