Süper Amatör Lig’in 17. Hafta mücadelesinde sahasında Marmara Ereğlisi Belediyespor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. İlk yarıda Hakan Tice’nin kafa vuruşu ile öne geçen temsilcimiz ikinci yarı Metin’in ayağından bulduğu gol ile skoru 2-0’a taşıdı. Maç sonunda futbolcular ve yönetim galibiyeti taraftarlarla birlikte kutladı.

Çerkezköy Bakış - 1911 Çerkezköyspor sahasında en yakın takipçisini mağlup ederek şampiyonluk yolunda sağlam adım attı.
İLK 11’LER
Dün saat 13.00’da Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan mücadelede temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor sahaya Sedat, Sinan, Mücahit, Taner, Hayrullah, Tezcan Karabulut, Selçuk, Nail, Metin, Hakan Tice ve Deniz Sert 11’i ile çıktı. Marmara Ereğlisi Belediyespor ise sahaya Serhad, Fatih, Gurur, Mesut, Mert, Uğur, Mustafa, Akın, Sercan ve Cüneyt 11’i ile çıktı.
DENGELİ BAŞLADI
Mücadelenin başlama düdüğü ile beraber konuk ekip Marmara Ereğlisi Belediyespor, gol için istekli taraf oldu. Temsilcimiz yarı sahasında etkili oynayan Marmara Ereğlisi ilk yarının ilk çeyreğinin ardından yoruldu. Rakibinin yorgunluğunu avantaja çeviren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, özellikle sağ kanatta Metin, sol kanatta ise Hakan Tice ile rakip kaleye yüklendi.
HAKAN’DAN ENFES KAFA VURUŞU
Üst üste pozisyona giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, sol taraftan köşe vuruşu kazandı. Tezcan’ın kesme ortasında enfes yükselen Hakan Tice’nin kafa şutu Marmara Ereğlisi Belediyespor ağları ile buluştu. (1-0)
Golün ardından farkı açmak isteyen temsilcimiz üst üste bulduğu gol pozisyonları cömertçe harcadı.
MİÇİ NET FIRSATLAR KAÇIRDI
Mücadelenin 37. Dakikasında oluşan karambolde Selçuk’un pasında topla buluşan Tezcan’ın sert şutu direğin dibinden auta çıktı. 40. Dakikada Miçi lakaplı Deniz Sert ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya pozisyonda son vuruşu yapamadı.
SAHA KARIŞTI
İlk yarını son dakikalarında ceza sahası dışında topa eliyle müdahale eden Marmara Ereğlisi Belediyespor kalecisi Serhad, kırmızı kart görünce önce üzüntüye boğuldu sonra da maçın hakemine saldırmaya kalktı. Kısa süreli gerginliğin ardından Serhad oyun dışına çıkarken pozisyondan oluşan en direkt serbest vuruşun kullanılmasının ardından hakem ilk 45 dakikalık süreyi bitirdi.
İKİNCİ YARI GOL İLE BAŞLADI
Mücadelenin ikinci 45 dakikasına 10 kişi başlayan konuk ekip, ilk yarıda ki gibi etkili başlayamadı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Hakan, Tezcan, Metin 3’lüsü ile orta alandan topu rakip ceza alanına kadar taşıyıp pozisyonlar ararken, bir çok fırsattan da yararlanamadı. İkinci yarının 64. Dakikasında gelişen atakta Hakan Tice atak yönü sol kanattan ceza alanına girdi ve topu Deniz Sert ile buluşturdu. Deniz’in rakibine attığı fake sonrası sağ kanatta bulunan Metin’i topla buluşturdu. Metin’in çapraz pozisyondan sert şutu ağlarla buluştu ve temsilcimiz aradaki farkı 2’ye çıkardı. (2-0)
TEZCAN’IN ŞUTU AUTA ÇIKTI
Golün hemen ardından gelişen atakta Tezcan Karabulut, ceza sahası önünde topla buluştu. Tezcan’ın çıkardığı sert şut konuk ekip Marmara Ereğlisi Belediyespor kalecisinde kaldı.
PENALTI KAÇTI
İkinci yarının son bölümlerinde Hakan Tice’nin ceza alanı içinde yerde kalması ile hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Adem’in penaltı şutunu kaleci kurtardı.
SONA ERDİ
Karşılaşmanın son bölümlerinde başka gol olmayınca temsilcimiz en yakın takipçisini yenerek puan farkını 4’e yükseltti ve şampiyonluk yolunda sağlam adım attı.
SEVİNÇ YUMAĞI
Maçın bitiş düdüğü ile beraber rakip takım oyuncu Mert, hakeme hakaretten kırmızı kart görürken, temsilcimiz galibiyeti taraftarları ile kutladı. Takımın başına geçen Emre Morgil, 90 dakika boyunca takımını saha dışında kontrol ederken gelen galibiyet ile futbolcularla birlikte adeta sevinç yumağı oluşturuldu. Kulüp Başkanı Murat Narçın maç sonu yaptığı açıklamada, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek artık takıma tüm Çerkezköy’ün sahip çıkmasını gerektiğini vurguladı.

Editör: TE Bilisim