Çerkezköy Bakış - Tüm Müslümanların 3 ayların başlangıcı olan Recep ayını tebrik eden ve Regaib kandilini kutlayan MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz yaptığı basın açıklamasında “Öncelikle Tüm Müslüman aleminin Regaib Kandilini ve idrak etmekte olduğumuz üç ayların başlangıcı olan Recep ayını tebrik ediyor İslam alemine hayır, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Alemlere rahmet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa(s.a.v)  efendimizin ‘’Yarabbi Recep ve Şabanı bizlere mübarek kıl bizleri Ramazana ulaştır’’  duasıyla Cenabı Hak’tan tüm Müslümanlar adına istimdat ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
 

“VAATLER HATIRIMIZDADIR”

30 Mart 2014 seçimlerinin üzerinden 3 yıl geçtiğini hatırlatan Aydeniz, “Çerkezköy büyüme hızıyla Türkiye yıllık büyüme oranının üstünde olan, gelişen, sanayisi ve ekonomik potansiyeliyle bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Fakat üzülerek müşahede etmekteyiz ki bu büyüme oranıyla doğru orantıda gelişime ve modern kent görünümüne ulaşamamıştır. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen henüz beklenen değişim ve bir önceki belediye yönetiminden kalan eksiklerin üzerine konulmuş elle tutulur bir ilerleme görememekteyiz. Oysaki 30 Mart yerel seçimlerinden önce verilen sözler sarf edilen vaatler hatırımızdadır.” ifadelerine yer verildi.
 

ACELE VE ACEMİCE YAPILMAK İSTENDİ

Bağlık mahallesindeki kambur köprü ve Bağlık göletiyle ilgili vaatler hatırlarında olduğunu belirten Aydeniz, “Kızılpınar için verilmiş sözler unutulmamıştır. Özellikle Veliköy’de sürekli meydana gelen aksaklıklar sürekli dillendirilmektedir.  Hakeza diğer mahallelerimizde vatandaşlarımızın beklentileri sonuçsuz ve cevapsız kalmaktadır. Çerkezköy’ü İstanbul’a bağlayan Cengiz Topel Caddesinin hali ortadadır. Tecrübesiz acele ve acemice yapılmak istenen Özcan Sokak harcanan paraya karşılık istenildiği gibi olmuş mudur? Vatandaşlarımıza sorulmalıdır. Vakitsiz yapımına başlandığı için öngörülen süreden daha uzun sürede yapılmıştır. Kış günü başlandığı için mevsimsel şartlar yapımı geciktirmiş sokak esnafını çileden çıkarmıştır.”dedi.
 

“BÜYÜKŞEHİRİN ÇERKEZKÖY’E GEREKLİ ÖNEMİ GÖSTERMEDİĞİ AŞİKARDIR”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’e gerekli önemi göstermediğini iddia eden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Belediyeciliği yağmur ve kardan ıslanmış asfaltlara sıcak asfaltla yama yapmaktan ibaret olarak görmek tecrübesizlik ve acemilik olarak ancak değerlendirilebilir. Elbette ki yapılmak istenen iyi şeyler olduğu gerçektir fakat zaman daralmış, 3 yıl geçmiş, yapılan işlerin yapılması beklenenlerin yanında çok yetersiz kaldığı görülmüştür. Büyükşehir Belediyesi’nin de Çerkezköy’e gerekli ehemmiyeti göstermediği aşikardır.”ifadelerini kullandı.
 

10 ÜZERİNDEN 4 PUAN

Geçen 3 yılda Çerkezköy Belediyesi’nin sınıfta kaldığını ve yapılan hizmetlere 10 üzerinden 4 notunu verdiğini söyleyen Aydeniz “Belediyelerin vatandaşın çözüm merkezi olması gerekirken artırılan prosedürlerle vatandaşın çile merkezi haline getirilmesi ancak vatandaşlarımızın karşı tepkisine yol açmıştır. Kısacası geçen 3 yılda Çerkezköy Belediyesi sınıfta kalmıştır. Tekirdağ ve ilçeleri büyükşehir olmanın sorumluluğunu kavrayamamışlardır. Önümüze sunulan projeler sunumdan öteye geçememiştir. Trafik sorunu artmıştır. Çerkezköy’ün ana arterlerinde otopark çilesi zirve yapmıştır. Yıkılan çay bahçeleri ve parklar yıkıldığıyla kalmıştır.” dedi.
 

“DESTEK VERİRİZ”

Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak Çerkezköy için yapılabilecek her türlü olumlu ve fonksiyonel projeye destek vereceklerini her platformda dile getirdiklerini ifade eden MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “Milletimiz için en iyisini ister vatandaşımızı her şeyin en güzeline layık biliriz. Parti ve siyasi görüş ayrılığı gözetmeden millet yararına olan her projeye elimizi değil, gövdemizi koymaya hazırız. Yapılması planlanan Termik santral ile ilgili hassasiyetimizi nasıl dile getirdiysek vatandaşımızın sağlık huzur ve refahını ilgilendiren her konuda aynı hassasiyeti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
 

BİRLİK BERABERLİĞE VESİLE OLSUN

16 Nisan da yapılacak halk oylamasına da değinen Aydeniz, “Önümüzdeki günlerde hızlanacak olan propaganda sürecinin aziz milletimizde ayrışmalara değil birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.
 

“YOK SAYDIĞIMIZI BİLDİRİYORUM”

Milliyetçi ülkücü camia adına söz sahibinin Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “Vatandaşlarımıza partimizin kurumsal temsilcileri haricinde yapılan boş, mesnetsiz ve korsan oluşumlara kulak vermemesini, eski veya eskimiş gibi bir teşkilat birimimiz olmadığını, Genel Merkezimizin, Teşkilatlarımızın ve Ülkü Ocaklarımızın halihazırda görev başında olan yöneticilerinin ve teşkilat mensuplarının fikir ve açıklamalarına itibar etmelerini tavsiye ediyorum. Başka parti veya siyasi oluşumların şakşakçılığı ve finansörlüğünde partimizi karıştırmaya veya partimiz adına camiamız adına açıklama yapmaya kalkanları da buradan kınıyor ve yok saydığımızı bildiriyorum.” dedi.
Aydeniz açıklamalarını “Genel Başkanımıza karşı helallik polemiği yaparak gündemde kalmaya çalışanların bir genel başkanımızın geçmişine ve emeklerine birde dönüp kendi geçmişlerine ve ne kadar kişiden helallik alması gerektiğine bakmalarını tavsiye ediyorum. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’a laf atarak gündemde kalmaya çalışan hadsizleri de lider teşkilat doktrin esasında birleşen ve devleşen Milliyetçi Ülkücü camianın vicdanına havale ediyor herkesin aklını başına almasını tavsiye ediyorum.”diye sürdürdü.
 

KONGREYE DAVET

MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz 30 Mart 2014 seçimlerinin 3. yıldönümü dolayısıyla yaptığı basın açıklamasında son olarak tüm Çerkezköylüleri Pazar günü yapacakları 12.Olağan Kongre’ye davet etti.

Editör: TE Bilisim