Çerkezköy Bakış – Çerkezköy Bakış Gazetesi, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sonuçlarını sandık başından anında aktarmak için hazırlıklarını tamamladı.

Çerkezköy Bakış Gazetesi, Türkiye halk oylamasında takipçilerine saniye saniye veri yayını yapacak ve tüm seçim çevrelerinden sandık sonuçlarını "16 Nisan 2017 Halk Oylaması" özel yayınıyla online olarak anında duyuracak.

"SONUÇLARI İNTERNETTEN TAKİPÇİLERİMİZE ULAŞTIRACAĞIZ"

Çerkezköy Bakış Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan, Çerkezköy Bakış Gazetesi’nin 16 Nisan'da yapılacak halkoylaması ile son 3 yıldaki 5'inci seçim çalışmasını gerçekleştireceğini belirtti. Aldoğan, Çerkezköy Bakış Gazetesi’nin seçim sonuçlarını toplama, takipçilerine ulaştırma ve kamuoyu ile paylaşma konusunda tecrübeli bir kurum haline geldiğine dikkati çekti.

Aldoğan, sandık sonuçlarını dakika dakikada takipçileriyle www.cerkezkoybakis.com.tr internet adresinden ve sosyal medya hesaplarından paylaşacaklarını ifade etti.

Öte yandan,  Çerkezköy Bakış Gazetesinin mobil uygulamasını android telefon ve tabletler için Play Store, I phone telefonları için ise App Store’den indirerek, bütün gelişmeleri anlık takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim