Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte ilçedeki inşaatı devam eden okulları gezdi ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ulusan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı da ziyaret etti.

Çerkezköy Bakış - Ziyarette ilk olarak Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ilçedeki eğitim durumu ve okul inşaatlarıyla ilgili Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’a brifing verdi. Ardından Ersan Ulusan ve Hüseyin Gümüş ilk olarak Ambardere mevkiindeki eğitim kampüsünü ziyaret etti. Ardından Ulusan inşaatını devam eden Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Sosyal Bilimler lisesi, Makasçı Sokak’taki 6 katlı okul hazırlığı devam eden bina, hayırseverler yardımı ile yapılan Fevzipaşa Mahallesi’ndeki 21 derslikli ortaokul inşaatı, hayırsever Yusuf Şenel tarafından yaptırılan 32 derslikli okul inşaatını gezerek okulların inşaatlarının son durumu hakkında bilgi aldı.
 

ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Devamında Enesler Anadolu İmam Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu, Mevlana İlkokulu ve Ortaokulu, İnci Narin Yerlici İlkokulu, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nurullah Narin Ortaokulu, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu, Raif Dinçkök Ortaokulu, Tepe İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan burada öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğretmenlerin taleplerini dinleyen Ulusan, öğrencilerle voleybol oynadı.


 

PROJELERİ ANLATTI

Tekirdağ’da Ölçme Değerlendirme Merkezi ve Eba Studio açma çalışmalarının yakın zamanda tamamlanacağını ifade eden Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, kapılarının ve telefonlarının daima açık olduğunu, Tekirdağ’da eğitimde daha yukarılara çıkarmak için gayret sarf ettiklerini söyledi. Ulusan, ARGE biriminin Fikir Atölyesi çalışması olduğunu, bu kapsamda öğretmenlerin yapmayı düşündükleri projelerini paylaşabilecekleri bir portal oluşturduklarını da ifade etti.
 

KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ

Okullarda öğretmen ve öğrencilerle buluşan ve inşaatı devam eden okullara yaptığı ziyaretlerin ardından Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı da ziyaret etti.  Ulusan, burada Kaymakam Abban ile fikir alışverişinde bulunarak, eğitim yatırımları konusunda ve eğitimin tüm alanlarında verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Abban’a teşekkür etti.
 

TOPLANTI YAPTI

Son olarak Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde okul kurum müdürleri ile istişare toplantısı düzenleyen Ulusan ardından Kızılpınar mahallesinde vefat eden 3.sınıf öğrencisinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Editör: TE Bilisim