Çerkezköy Bakış - Mithat Paşa Caddesi üzerindeki futbol sahasının karşısındaki temel atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve çok sayıda davetli katıldı.
 

“2018 YILI SONUNA HAZIR OLACAK”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından başlayan temel atma töreninde ilk olarak yüklenici firma temsilcisi bir konuşma yaptı. Yüklenici firma temsilcisi, Kapaklı ilçesine yapılan ilk özel hastanesinin 8 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olduğunu kaydederek, projenin 2018 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti.


 

“BİRLİKTE YOLA ÇIKTIK”

Törende Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan da bir konuşma yaptı. Arslan, “Özel Optimed Hastanesi olarak 2007 yılında ben ve 7 hekim arkadaşım sağlık sektöründe yeni hedefler ve yeni hizmetler için birlikte yola çıktık. İyisiyle kötüsüyle arkamızda bıraktığımız yıllar bizi Trakya’nın önemli ve güvenilir hastanesi haline getirdi. Bilinen, tanınan, saygın ve en önemlisi verdiği sağlık hizmetinden, güler yüzlü personelinden, aile sıcaklığı sunan hekimlerimiz ile daima tercih edilen bir özel hastane olduk. 17 bin metrekare kapalı alanda 178 yatağı bulunan Özel Optimed Çerkezköy Hastanesi Bahçeşehir’den, Bulgaristan sınırına kadar Trakya’nın en büyük özel hastanesi oldu.” ifadelerine yer verdi.
 

“HEDEF, ONKOLOJİ ÜNİTESİ”

Op.Dr. Ayhan Arslan, Optimed olarak hedeflerinin kanser hastaları için Onkoloji ünitesi kurmak olduğunu belirtti. Arslan, “Şuana kadar açacağımızı dile getirdiğimiz tüm branşları açtık. Bir sonraki hedef projemiz kanser hastalarımız için Onkoloji merkezini kurmak olacak. Artık ilçemizden hastalarımız başka ilçe ya da illere gitmek zorunda kalmasın istiyoruz. Bunun içinde Optimed ailesi olarak hazırlıklarımız sürüyor. Özel Optimed Çerkezköy Hastanesi, Özel Optimed Çorlu Cerrahi Tıp Merkezinin ardından işte size sözünü verdiğimiz Özel Optimed Kapaklı Hastanesinin temelini atıyoruz. Çok yakında Kapaklı halkımız için poliklinik hizmetlerinin yanı sıra doğumdan, cerrahi operasyonlara kadar geniş bir yelpazede tıbbın tüm branşlarında tam donanımlı bir hastane olarak hizmet vereceğiz.” dedi.


 

“30 POLİKLİNİK İLE HİZMETE AÇILACAK”

Arslan, konuşmasının sonunda ise, temelini attıkları hastane hakkında bilgi verdi. Ayhan Arslan, “Tüm polikliniklerimiz konforlu ve ferah bir şekilde olmak üzere planlandı. Hastalarımız muayenenin yanı sıra gerekli laboratuvar ve radyolojik incelemeleri de yaptırıyor olabilecek. Özel Optimed Kapaklı Hastanesi 7.500 m2 kapalı alana sahip, 75 yataklı, 30 poliklinik ile hizmete açılacaktır. Özel Optimed Kapaklı Hastanemizde 7 gün 24 saat çalışan acil servisimiz, ameliyathanelerimiz, yoğun bakım ünitelerimiz olmak üzere tam donanımla hizmet verecek.” diye konuştu.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Törende son olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuştu. Başkan Albayrak, Tekirdağ’ın en genç ilçelerinden ve en hızlı göç alan ilçesi olan Kapaklı’ya böylesine bir yatırımı yapan Optimed Hastanesi Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, Kapaklı’nın ilk özel hastanesi olacak Optimed Hastanesi’nin herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.Başkan Albayrak’ın ardından Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar’da hastanenin hayırlı olması temennisinde bulundu.
 

DUALARLA TEMELİ ATILDI

Konuşmaların ardından kesilen kurban sonrası protokol üyelerinin butona basmasıyla Kapaklı Özel Optimed Hastanesi’nin temeli atıldı

Editör: TE Bilisim