Yaralanan  Pehlivan, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Belediyesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından hazırlanan Atatürk ve Öztrak Caddeleri ile bu caddelere bağlı sokakların tek yön olarak çalışmasını öngören sirkülasyon projesi geçtiğimiz pazartesi gününden itibaren uygulanmaya başladı. Uygulama kapsamında Atatürk Caddesi iniş, Öztrak caddesi ise çıkış yolu olarak kulanılamaş başlandı.  Vatandaşlar ve sürücüler uygulamaya tam olarak alışamadığı için maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazları da yaşanmaya başladı.
Tek yön uygulamasından haberi olmayan ve yolun karşısına geçmek isteyen 53 yaşındaki Mestan Pehlivan, daha önce çıkış yönü olarak kullanılan şeridi kontrol ettikten sonra karşıya geçmek istedi. Ancak yolun tek yöne dönmesinin ardından trafik yukarıdan aşağıya doğru akınca Pehlian’a yeni uygulamayla kendi istikametinden ilerleyen Volkan Dinç idaresindeki  59 TG 486 kamyonet çarptı. Çarpmanın şiddeti Pehlivan yaralandı.

AMBULANS ZOR İLERLEDİ

Çevredekiler ise durumu 112 Hızır acil ekiplerine ve polise bildirdi. 112 ekipleri caddede oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle olay yerine gelmekte zorluk çekti. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde sağ kolunda kırık tespit edilen  Pehlivan,ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın görgü tanıkları yaralanan vatandaşın yolun karşısına geçmek için sol tarafını kontrol ettiğini fakat değişen trafik yönlerini unutup sağ tarafına bakmadığını söylediler.Kazayla ilgili polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim