Çerkezköy Bakış - Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Ağustos Ayı içerisinde doğan üyelerinin doğum günlerini kutladı.

GENİŞ KATILIM

TSD Çerkezköy Şube Binası’nda düzenlenen Ağustos ayı doğum günü partisine CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, TSD Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu ve Dernek Üyeleri katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve CHP Çerkezköy İlçe Yöneticileri Ağustos ayı doğumlu dernek üyeleriyle birlikte pasta kestiler. Dernek üyesi 50 kişinin doğum gününün kutlandığı partide, üyelerin doğum günlerini kutlayan Yüceer, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Yüceer ayrıca, partiye sponsor olan Taner Yavuz’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

2 ADET AKÜLÜ SANDALYE BAĞIŞLADI

TSD Çerkezköy Şubesi Ağustos ayı doğum günü partisine sponsorluk yapan Taner Yavuz, ayrıca, TSD Çerkezköy Şubesi’ne 2 adet akülü sandalye hediye etti. Bu yardımları, aynı zamanda babası olan, Çerkezköy’ün eski esnaflarından rahmetli dondurmacı Ekrem Yavuz’un anısına yaptığını belirten Taner Yavuz, “Derneğimize yapmış olduğumuz yardımlar az bile. Bu insanlar her şeyin en iyisini hak ediyor. Hepsinin doğum gününü ayrı ayrı kutluyorum.” dedi.
Editör: TE Bilisim