Çerkezköy Bakış - Yeni akademik yıl dolayısıyla Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Yüksekokul ilçemiz için hayati bir öneme sahip. Üniversitelerin bilimsel ve akademik çalışmaların yanı sıra bulundukları yerlerde sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katkıları büyüktür” dedi.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Yeni akademik yılın hayırlı olmasını temenni eden Kaymakam Kubilay, MYO Müdürü Can Burak Şişman’dan okulda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun 9 program ve yaklaşık 1400 öğrenci ile eğitime başladığını kaydeden Kubilay, yüksekokulun çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

“İLÇEMİZ İÇİN HAYATİ ÖNEME SAHİP”

Kendisinin de Meslek Yüksekokulu’nda İnsan Kaynakları dersi verdiğini belirten Kubilay “Çerkezköy Meslek Yüksekokulu, ilçemiz için hayati bir öneme sahip. Üniversitelerin bilimsel ve akademik çalışmaların yanı sıra bulundukları yerlerde sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katkıları büyüktür. Bacasız sanayi de diyebileceğimiz bir vasıfla ilçemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır” dedi.

“HER TÜRLÜ KATKIYI SUNMAYA HAZIRIZ”

Bu katkıyı daha da artırmak için ellerinden gelen katkıyı sunmaya hazır olduklarını söyleyen Kubilay “Kaymakamlık olarak Çerkezköy Meslek Yüksekokuluna her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. Yeni akademik yılın başarılı geçmesini, yüksekokulun, ilçe, bölge ve ülkeye hayırlı olmasını temenni eden Kubilay, öğrenci ve üniversite personellerine de huzurlu, sağlıklı ve başarılı çalışmalar temenni etti.
Editör: TE Bilisim