Haber: Uğur Arslan

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve beraberindeki partililer, gazeteniz Bakış’ı ziyaret etti. Çerkezköy Bakış gazetesinin haberlerini internet sitesi ve mobil uygulamasından takip ettiğini belirten Yüksel, tarafsız yapılan habercilik nedeniyle Yazıişleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan’ı kutladı. Halk oylaması ve Tekirdağ gündemi ile ilgili açıklamalarda da bulunan Yüksel, “Çerkezköy çok güzel bir yer. İlçe Başkanımız ve teşkilatı çok iyi çalışıyor. Biz bu seçimde tarihi rekor kıracağız. Seçmenimiz çok bilinçli, vatandaş soruyor ve sorguluyor. Yanlış yönlendirilmiş olan vatandaşlarımız da sorular iletiyor. Bunları görünce vatandaşa inancımız artıyor. Hayır diyenlerde iki cephe görüyoruz. Hem siyasi cephe hem de ülkemizi bölmek isteyenleri görüyoruz. Yüzde 25 bandından çıkamayan ve iktidar olamayacak bir CHP siyasi olarak hayır diyor. Mazotu 1 TL’ye vereceğini taahhüt eden CHP, kendi belediyesinde suyu vatandaşa 5 TL’den veriyor. Trakya’nın en iyi oy alan ili olacağız, bundan eminim.” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’ı eleştirdi: 3 yıl koca bir hüsran

Çerkezköy Bakış - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile diğer ilçe belediye başkanlarının 3 yıldır görevde olduğunu hatırlatarak, “30 Mart yerel seçimlerinin 3’ncü yılı bitiyor. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin hizmetleri koca bir hüsran” dedi.

AK Parti, Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe,İl Başkan Yardımcısı Bülent Baloğlu,SKM İlçe Koordinatörü İlyas Küp, İlçe Koordinatörü Ercan Pehlivan, İlçe SKM Başkanı Hanifi Belindir ve yönetim kurulu üyeleri dün gazeteniz Çerkezköy Bakış’ı ziyaret etti. Burada Yüksel, gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

KİM SENİN MUHATABIN KADİR ALBAYRAK ?

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ‘AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ile İl Başkanı Cüneyt Yüksel’i muhataba almıyorum’ sözlerine cevap verdi. Kadir Albayrak’a ağabey olarak hitap ettiğini ve saygı duyduğu bir kişi olduğunu söyleyen  Yüksel, “Bu talihsiz bir açıklama. İnşallah doğru değildir diyelim. Biz ilçelerimizi geziyoruz ve sorunları dinliyoruz. Biz bunları dile getiriyoruz, demek ki hoşuna gitmemiş. Mustafa Yel ve ben onun muhatabı değil isek hani şeffaf ve tarafsız belediyecilik diye sorarım. Bizim eleştirilerimiz haksız ise kalksın söylesin bizde eyvallah diyelim. Biz Şarköy’deki belediye çalışanlarını da dinledik ve 3 aydır maaş alamadıklarını söylediler. Şarköy’de 20 Milyon TL’lik bütçe var. 200 Milyon TL’ye belediye binası yapan Kadir Albayrak kimi muhataba alıyor acaba. İhaleyi alan firma 1 ay önce kendisi ile fotoğraf çektiriyor ve 1 ay sonra ihaleyi alıyor. Bunlar mıdır kendilerinin muhatabı. Çok ayıp!”dedi.

AYNI ANDA İKİ İŞİ YAPAMIYORLAR

İl Başkanı Cüneyt Yüksel konuşmasında Kadir Albayrak’a yüklenmeye devam etti. Başkan Yüksel, “Yerelde vatandaşlarımız bize muhalefet görevi vermiş ve biz bu görevimizi yerine getiriyoruz. Ben Tekirdağ’da 110 bin üyeme ve Tekirdağ’daki seçmenlerime karşı sorumluyum. Kendisi, yerel hizmetler üzerinden halk oylaması için oy istiyorlar gibi bir açıklama daha yapmış. Maalesef Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kendileri iki işi aynı anda yapamadıkları için bizi de öyle sanıyorlar. Biz hem yereldeki sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz, hem de vatandaşlarımızın sesini medya aracılığı ile dile getiriyoruz. Gündem yerel değil diyorlarsa yanılıyorlar, biz bu ziyaretleri sadece 16 Nisan için yapmıyoruz. Biz tüm dertleri, sıkıntıları ve talepleri dinliyoruz.” diye konuştu.

“3 YIL KOCA BİR HÜSRAN”

İl Başkanı Cüneyt Yüksel, 30 Mart yerel seçimlerinin 3’ncü yılına girildiğini hatırlatarak, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin hizmetlerini koca bir hüsran olarak nitelendirdi. Başkan Yüksel, “Tekirdağ’ın yatırımlarından memnunum diyen bir vatandaş var mı? Prestij caddelerinin isimlerini Sevgi Caddesi yaptınız. Bunu eleştirmekte kasıt yok. Aynı gece iki kere asfalt attığınızı da biliyoruz. Biz eleştiriyoruz diye dertlenmeyin. Çözüm bulun. Biz vatandaşlarımızın söylemlerini dile getiriyoruz. Sadece referandum konuşacağız diye bir kaide yok. 16 Nisan’da yapılacak seçim için 18 maddeyi halka doğru anlatmıyorsunuz. Siz vatandaşları yanlış yönlendirmek için konuşuyorsanız art niyetlisiniz. Biz sizin gibi siyaset yapmıyoruz. Sizler şeffaf belediyecilik diyorsunuz fakat kimlerin hangi koşullarda ihale aldığını da anlatacağım. Biz, size Kadir ağabey halkın sesine kulak ver diyoruz. Ama maalesef eleştirilmeyi kabul etmiyorsunuz. 1,5 katrilyon para ile neler yapamadığınızı, kaç kere asfalt atıp kaldırdığınızı vatandaş görüyor.” İfadelerine yer verdi.

“TARİHİ REKOR KIRACAĞIZ”

16 Nisan referandum seçimlerine yönelik tahminde de bulunan Yüksel, “Çerkezköy çok güzel bir yer. İlçe Başkanımız ve teşkilatı çok iyi çalışıyor. Biz bu seçimde tarihi rekor kıracağız. Seçmenimiz çok bilinçli, vatandaş soruyor ve sorguluyor. Yanlış yönlendirilmiş olan vatandaşlarımız da sorular iletiyor. Bunları görünce vatandaşa inancımız artıyor. Hayır diyenlerde iki cephe görüyoruz. Hem siyasi cephe, hem de ülkemizi bölmek isteyenleri görüyoruz. Yüzde 25 bandından çıkamayan ve iktidar olamayacak bir CHP siyasi olarak hayır diyor. Mazotu 1 TL’ye vereceğini taahhüt eden CHP, kendi belediyesinde suyu vatandaşa 5 TL’den veriyor. Trakya’nın en iyi oy alan ili olacağız, bundan eminim.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim