Çerkezköy Bakış - Malkara Belediyesi’nin ‘İşimiz, Gücümüz Malkara’ sloganıyla Çaylı Simitli Sokak Sohbetleri adı altında başlattığı kahvaltı günlerinin ilki Camiatik Mahallesi, Cumhuriyet Caddesindeki Öğretmen Evleri Lokalinde gerçekleştirildi.

İLKİ DÜZENLENDİ


Yapılan kahvaltı programına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Yardımcıları Bahaettin Cömert ile Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük ve çok sayıda vatandaş katıldı.
BAŞKAN YURDAKUL SORUNLARI DİNLEDİ
Malkara halkı ile birlikte yapılan kahvaltıda vatandaşlar ile sohbet eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara’ya ve Malkaralılara daha kaliteli bir yönetim sunmak için sorunları ilk ağızdan dinledi.

TEK TEK NOT ALDI


Vatandaşlarla fikir alışverişi yapıp kendilerinin görüşlerine de önem veren Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, sık sık notlar alarak Malkara Belediyesi’nin faaliyetlerini ve yatırım projelerini halka anlattı. Vatandaşlar, yapılan kahvaltı programı ile birebir sorunlarını anlatabilmekten, taleplerini iletebilmekten, sorularının cevaplarını alabilmekten ve Malkara Belediyesi’nin faaliyetleri ile yatırım projelerini ilk ağızdan öğrenmekten dolayı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a memnuniyetlerini belirtip kendisine teşekkür ettiler. Her Cumartesi günü farklı yerlerde Malkara halkı ile birlikte yapılacak olan kahvaltı programlarının ikincisi Hacıevhat Mahallesi’nde yapılacak.

Editör: TE Bilisim