Çerkezköy Bakış - Reyhan Akgül, doktor tavsiyesi üzerine, çocukları sağlık problemi yaşamasın diye evinde baktığı ve "Bihter" adını verdiği kediyi Kemallettin Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki bir kız öğrenci yurduna vermek istedi.

Akgül'ün yurdun bahçesine getirdiği kedi, sahibi mama verdiği sırada taşıma çantasından kaçarak ağaca çıktı. Kedinin uzun süre ağaçtan inmemesi üzerine yurt görevlileri durumu itfaiyeye bildirdi.
Yurdun bahçesine gelen itfaiye, kediyi ağaçtan indirerek sahibine teslim etti.
Bu esnada bir kez daha kaçan kedi, bu defa da park halindeki araçların altına girerek saklandı.
Görevlilerle birlikte uzun süre kediyi bulunduğu yerden çıkarmaya çalışan Akgül, mücadelesinde başarılı olamayınca yorgun düştü.
Kedinin kendiliğinden çıkmasını bekleyen Akgül, yaptığı açıklamada, "Bihter"e yaklaşık 3 yıldır baktığını ancak çocukları sağlık problemi yaşamasın diye yurda getirdiğini söyledi.
Kediye yurtta bakmaya devam etmek istediğini anlatan Akgül, "Beslemek için çantayı açtım kaçtı gitti, ağaca çıktı. Daha sonra itfaiye görevlileri yakaladı bana verdi yine elimden kaçtı ve bu defa da araçların altına girdi. Çok uğraştık çıkmadı. Kendiliğinden çıkmasını bekleyeceğiz." dedi.AA

Editör: TE Bilisim