Çerkezköy Bakış - Z Kütüphanenin açılışına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Hayırsever Yusuf Şenel, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“BİN 315 ÖĞRENCİMİZLE EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİMİZE DEVAM ETMEKTEYİZ”

Tören Okul Müdürü Ercan Ögeday’ın açılış konuşması ile başladı. Ögeday, “Bakanlığımız tarafından okulumuzda yapımı gerçekleştirilen Z kütüphanemiz, hayırseverimizin de katkılarıyla da tamamlanmış olup bugün hizmete sunulacaktır. Okulumuz 2019 yılında hayırsever Yusuf Şene tarafından yaptırılarak hizmete girmiştir. Okulumuzda 62 öğretmen, bin 315 öğrencimizle eğitim öğretim faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Okulumuzda akademik, kültürel, spor anlamında oldukça başarılı bir okuluz. Okulumuzda açılışını gerçekleştireceğimiz Z kütüphanemiz ile başarılarımızı daha da ileriye götüreceğimizi düşünüyoruz” dedi.



AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Ögeday’ın ardından konuşan Hayırsever Yusuf Şenel de, “Kütüphanemizin okulumuzu daha da güzelleştireceğine inanıyoruz. Bu konuda biraz okul olarak iddialıyız. Yani Çerkezköy sanayi bölgesi. Bu bölgede böyle bir okulu daha da yukarılara çıkarmak bizlerin görevi. Biz de sanayiciler olarak hem üretime, imalata katkı sağlıyoruz bir de gelecek kuşaklara iyi nesiller bırakmak en büyük görevimiz. Onun için de elimizden gelen her türlü iyiliği yapmaya çalışıyoruz. Allah ömür verdiği sürece desteğe devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından hayırlı olması temennisiyle açılış kurdelesi kesildi.

SERGİYİ GEZDİLER

Açılışın ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler okulu öğrencileri tarafından hazırlanan sergiyi gezdi. Öğrenciler tarafından Vali Yıldırım’a, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Hayırsever Yusuf Şenel’e çeşitli hediyeler verildi.

Editör: TE Bilisim