Çerkezköy Bakış - Yüksel ve Öğe ile beraberindeki AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül ve Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Mithat Soylu Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. AK partili heyet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin'i ziyaretlerinin ardından Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ve Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’i ziyaret ettiler.

Ziyaretler hakkında bilgi veren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, “Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Orhan Erdem ile bir araya gelerek ilimizde yapılması gereken yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunduk. Bakan yardımcımız 2019 sonu itibari ile ikili öğretim yapan okul kalmayacağını ve 2019 sonuna kadar 1200 derslik 65 yeni okul yapılacağının müjdesini verdi. İlimize hayırlı olsun. Ayrıca Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Baha Öğütken’i makamında ziyaret ederek ilçelerimizin ilave branş doktor taleplerinizi ilettik. Hastanelerimize yeni yapılacak ilave yatırımlar ve il ziyareti için davette bulunduk.”dedi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ziyaretine değinen AK Parti Çerkezköy Başkanı Abdulah Öğe, “Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Baha Öğütken’i ziyaret ederek Devlet Hastanemiz için ilave branş doktor talebimizi ve hastanelerimize yeni yapılacak ilave yatırımlar hakkında istişare ve değerlendirmede bulunduk.”dedi. 

ATAŞ’A ZİYARET

AK Partili heyet, Ankara ziyareti kapsamında AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ı da makamında ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim