Çerkezköy Bakış - Kaza, Güveniş Caddesi üzerinde meydana geldi. Geçtiğimiz 7 Temmuz günü satın aldığı 59 JD 211 plakalı motosikleti ile arkasında oturan arkadaşı Semih Kavak ile birlikte gezmeye çıkan Umut Malkoç yönetimindeki motosiklet ile, Ramazan Akdemir idaresindeki kamyonet caddede çarpıştı.
 

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Kaza sonrası motosikletin üzerinden yere düşen ve kask takmadıkları iddia edilen Malkoç ve Kavak yaralandı. Yaralı iki gence ilk müdahaleyi çevredekiler yaparken, vatandaşların haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından Malkoç ve Kavak ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı yara almadan atlatan kamyonet sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kazada yaralanan ve motosikletini geçtiğimiz 7 Temmuz günü satın alan Malkoç’un sosyal medya hesabından motosikletini satın alırken çekilen fotoğraf yer aldı. Ayrıca Malkoç’un babası da oğlunun yeni aldığı motosiklet üzerindeki fotoğrafını paylaşıp oğlunu da bu fotoğrafa etiketleyerek altına da ‘Allah oğluma kazasız belasız kullanmayı nasip etsin’ notu düştü.
Kazayla ilgili polisin başlattığı soruştura sürüyor.

Editör: TE Bilisim