Çerkezköy Bakış - Olay, Kapaklı’nın Karaağaç Mahallesi’nde meydana gelmişti. İddiaya göre, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Yunus Admış,  ‘Beni cinler gönderdi’ deyip elindeki ekmek bıçağı ile sokakta yürüyen 51 yaşındaki Bayram Metesoy’u omzundan,75 yaşındaki Turan Özcan’ı sırtından ve 55 yaşındaki Nesip Uğrağ ‘ı da kalbinden, karnından ve bacaklarından  bıçaklayarak yaraladı. Ardından da bıçakla kendine zarar veren Admış, jandarma tarafından yakalandı ve ardından da tutuklandı.
 

HAYAT FONKSİYONLARI DURMUŞTU

Metesoy ve Özcan olayı hafif yarılı olarak atlatırken,  aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Nesip Uğrağ, ambulansla Çerkezköy Özel İrmet Hastanesine kaldırılırken yolda hayat fonksiyonları durdu. Kalpte, akciğerde ve bacaklarından yaralanan  Uğrağ hemen ameliyata alındı. Kalp Damar Cerrahı, Genel Cerrah ve diğer birçok hekimin birlikte ameliyatını gerçekleştirdiği hastanın yaralanan kalp kası ve damarları onarıldı, yaralı akciğerin bir kısmı çıkartıldı. Barsak yaralanması da olan hastanın barsak tamiri yapıldı. Ameliyat sonrası Yoğun Bakım Ünitesine alınan hastada aşırı kan kaybı ve şoka bağlı kısa süreli kalp durması yaşandı. Müdahale ile geri dönen hastaya ilk gün 14 ünite Eritrosit Süspansiyonu, 10 ünite taze donmuş plazma  verildi.
 

10 GÜN YAŞAM MÜCADELESİ VERDİ

10 gün yaşam destek ünitesine bağlı olarak Yoğun Bakım Ünitesinde izlenen ve tedavi edilen Uğrağ, mucizevi bir iyileşme süreci göstererek hayata döndü.  Yaşam destek ünitesinden çıkarılan ve ağızdan beslenmeye başlayan Uğrağ, beslenir olarak genel cerrahi servisine sevk edildi.23 gün boyunca hastanede tedavi gören Uğrağ, ardından taburcu edildi. Uğrağ’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilisim