• Haber-Fotoğraflar: M. Akif Aldoğan-Uğur Arslan
Çerkezköy gişelerinin hemen yakınındaki Fahir İlker Viyadüğü üzerinde kontrolden çıkan TIR, tam 107 metre yüksekten aşağı uçtu. Havada taklalar attıktan sonra dorsesi üzerine dik düşen TIR, adeta hurdaya dönerken, araç sürücüsü Leventk Sayan, kazayı hafif yaralarla atlattı.

Çerkezköy Bakış - Kaza bu akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Levent Sayan yönetimindeki TIR, Çerkezköy gişeleri yakınında bulunan Fahir İlker Viyadüğü üzerinde kontrolden çıktı. Beton bariyerlerin üzerinden 107 metre aşağıdaki uçuruma yuvarlanan TIR, büyük bir gürültüyle zemine çakıldı.
SÜRÜCÜ YARALANDI
Havada birkaç kez takla attıktan sonra dorsesi üzerine düşen TIR, parçalara ayrılırken, sürücü Levent Sayan da yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ile Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Levent Sayan tedavi altına alınırken, jandarma da, olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Kaza mahalline akın eden Levent Sayan’ın akrabaları, hastaneye kaldırılan sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığını öğrenince rahat bir nefes aldılar.  










Editör: TE Bilisim