Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin 14. Olağan Genel Kurulu önceki gün ÇOSB Konferans Salonu’nda yapıldı.

KONFERANS SALONUNDA YAPILDI

Toplantıya ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bekmezci, Bülent Darcan ve Eyüp Koray Dinsel, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Saim Buyruk, Ahmet Temiroğlu, Altuğ Uysal ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve çok sayıda sanayici katıldı.

19 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantı yoklama ve açılışın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Hilmi Adnan Yüksel’in gözetiminde gerçekleşen Genel Kurul’da Divan Başkanlığı oluşturuldu. Divan başkanlığının oluşturulmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 19 gündem maddesinin karara bağlanmasının ardından konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılımcıların Yönetimlerine verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür etti.

ÇABAMIZ BÖLGENİN DAHA İYİ YERE GELMESİ İÇİN

Tüm kararların oy birliğiyle alındığı genel kurula katılanlara teşekkür eden Sözdinler, tüm çabalarının bölgenin daha iyi bir noktaya gelmesi için olduğunu ifade ederek “Bu konuda desteğinizin arkamızda olduğunu görmek bizi çok mutlu etti” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim