Çerkezköy Bakış - Bölgesel Amatör Ligini 29 puanla tamamlayan ve statü gereği, Süper Amatör Liginin şampiyonu Çorlu Kültürspor ile play out mücadelesinde karşılaşan 1911 Çerkezköy Doğanspor, mücadeleyi 3 -  0 kazandı.
Namık Kemal Stadında oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf 1911 Çerkezköy Doğanspor oldu. Rakip kalede gol arayışlarını sürdüren 1911 Çerkezköy Doğanspor, 25. dakikada aradığını buldu. Savunmanın hatasını iyi değerlendiren 1911 Çerkezköy Doğanspor, yakaladığı pozisyonda Bayram’ın golü ile 1 -  0 öne geçti. Skor avantajı ile iyice morallenen 1911 Çerkezköy Doğanspor, oyunun kontrolünü de eline aldı. Çorlu Kültürspor’un zaman zaman geliştirdiği atakları savuşturtmayı başaran 1911, ileride de ikinci gol arayışlarını sürdürdü. İki takım da kalan dakikalarda gol bulamayın mücadelenin ilk yarısı 1 -  0 1911 Çerkezköy Doğanspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİCİ YARIDA FARKI AÇTI

Mücadelenin ikinci yarısına da yine hızlı başlayan taraf 1911 Çerkezköy Doğanspor oldu. İkinci golü bulup rakibin direncini kırmak isteyen 1911 Çerkezköy Doğanspor, yine yaptığı baskı ile orta sahada topu kazandı. Sol kanattan gelişen atakta topu süren Kadir, şık bir vuruş ile meşin yuvarlağı filelerle buluşturmayı başardı ve skoru 2 – 0’a getirdi. Skorun verdiği güvenle rakip kaleye yüklenmeye devam eden 1911 Çerkezköy Doğanspor, çok geçmeden üçüncü golü de buldu. Karşılaşmanın 60. dakikasında sağ kanattan Kadir’in ortasında Bayram, yaptığı kafa vuruşu ile fileleri bir kez daha sarstı. Kendisinni ikinci takımının üçüncü golünü atan Bayram, skoru da 3 – 0’a getirdi. Kalan dakikalarda iki takım da geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Karşılaşma 3 -  0, 1911 Çerkezköy Doğanspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

YOLA DEVAM

1911 Çerkezköy Doğanspor, ya tamam ya devam niteliği taşıyan karşılaşmadan 3 -  0’lık bir galibiyet alarak Bölgesel Amatör Liginde kalmayı başardı. 62 puanla Süper Amatör Ligini şampiyon olarak tamamlayan Çorlu Kültürspor ise önümüzdeki sezon da Süper Amatör Liginde de mücadele edecek.  Çorluspor 1947’nin de ligden direk düşmesi ile BAL’da Çorlu ilçesinden mücadele edecek takım kalmadı. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Liginde Tekirdağ ilini Tekirdağspor ve 1911 Çerkezköy Doğanspor temsil edecek.

Editör: TE Bilisim