Çerkezköy Bakış - 1911 Çerkezköy Doğanspor son maçta konuk olduğu Çanakkale Dardanelspor’u 2-1 mağlup etti ve sezonu 1947 Çorluspor’un üstünde tamamlayarak play out oynamaya hak kazandı. 1911 BAL’da kalmak adına Tekirdağ Süper Amatör Lig şampiyonu Çorlu Kültürspor ile karşılaşacak.

DEPLASMANDA KAZANDI

Son iki haftada farklı galip gelen 1911 Çerkezköy Doğanspor ligin son maçında Çanakkale Dardanelspor’a konuk oldu. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçta temsilcimiz 49. dakikada Selim ile 1-0 öne geçti. Ardından kalesinde gol gören temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor 81. dakikada Yunus ile tekrar öne geçti ve maçı 2-1 kazandı. Temsilcimiz bu galibiyet ile ligi 29 puanda tamamladı.

1947 ÇORLUSPOR KÜME DÜŞTÜ

1947 Çorluspor takımı ise deplasmanda Yeşilköyspor’a 2-1 mağlup oldu. Bu skorların ardından Çorlu temsilcisi 27 puanda kaldı ve bir alt lige, yani Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ne düştü. Statü gereği Tekirdağ ilinden sadece iki takımın yer alabildiği Bölgesel Amatör Liginde bu sezon Tekirdağspor’un bir üst ligden düşmesi nedeniyle, ilden üç takım yer almıştı. Tekirdağspor, 1911 Çerkezköy Doğanspor ve Çorluspor 1947 arasında en az puana sahip takım direkt küme düşecek, puan fazlası ile üstünde bulunan takım ise Süper Amatör Liginde şampiyon olan takım ile play out karşılaşmasına çıkacak. Bu sonuçlar doğrultusunda Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan Çorlu Kültürspor ile 1911 Çerkezköy Doğanspor, play out karşılaşmasına çıkacak.

Editör: TE Bilisim