Çerkezköy Bakış - Güneşli havada güzel bir zeminde oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköy Doğanspor, Hamdi Yılmaz, Hilmican Taşdemir, Halim Mert, Can Karaman, Veysel Gökcan, Halil İbrahim Yüsel, Taşkın Gökçe, Pule Fransis Maraısane, Bayram Ekrek, Yunus Demir ve Kadir Muharrem Pehlivan ilk on biri ile başladı. Konuk ekip İstasyonspor ise Görkem Menekşe, Uğur Hendek, Evren Karasu, Ergün Çekiç, İlker Doruk, Okan Şahin, Aziz Keskin, Sergen Özden, Volkan Oğur, Kudret Altay ve İbrahim Balcı ilk on biri ile başladı.

İLK YARIDA 5 – 0

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf ev sahibi ekip 1911 Çerkezköy Doğanspor oldu. Etkili ataklarla rakip kaleye yüklenen 1911’in golü bulması da uzun sürmedi. Mücadelenin 15. dakikasında 1911 Çerkezköy Doğanspor, Taşkın ile skoru 1 – 0’a getirdi. İlk golün ardından iki dakika sonra 17. dakikada Pule’nin şutu direkten döndü. Seken topu tamamlayan Taşkın, takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. Ataklarını sürdüren 1911, çok geçmeden üçüncü golü de buldu. Hilmican’ın ortasında iyi yükselen Bayram, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak  skoru 3 – 0’a getirdi. Peş peşe gollerine devam eden 1911 Çerkezköy Doğanspor’da Yunus ceza sahası içerisinde rakiplerini geçerek topu sürdür. İçeriye çevirdiği topta pozisyona giren Kadir Muharrem’e ise sadece dokunmak kaldı ve 1911 skoru 4 – 0’a getirdi. Ataklarına devam eden 1911’in beşinci golü bulması da uzun sürmedi. Mücadele’nin 23. Dakikasında yine Hilmican’ın getirdiği topta, topu filelerle buluşturan Bayram oldu. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. İlkyarı 5 -  0, 1911’in üstünlüğü ile tamamlandı.
Mücadelenin ikinci yarısında da oyunu kontrol altında tutan takım yine 1911 Çerkezköy Doğanspor oldu. Etkili oyununu sürdüren 1911 Çerkezköy Doğanspor, ikinci yarıda bulduğu 3 golle skoru 8 – 0’a getirdi. Karşılaşma 8 -  0 1911’in üstünlüğü ile tamamladı. 1911 Çerkezköy Doğanspor, bu galibiyetle puanını 26’ya çıkarttı. Statü gereği en yakın rakibi Çorluspor 1947’nin Modafenspor’a 2 – 0 mağlup olması ile   iki takım arasındaki fark 1’e düştü. Bölgesel Amatör Liginde Tekirdağ ekiplerinden hangisinin direkt olarak düşeceği son hafta karşılaşmalarında belli olacak.

Editör: TE Bilisim