Çerkezköy 1923 Gençlikspor Kadın Futbol Takımı deplasmanda Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemeyen Çerkezköy 1923 Gençlikspor Kadın Futbol Takımı karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Çerkezköy Bakış -
Kadınlar 3.Ligi ekiplerinden Çerkezköy 1923 Gençlikspor Kadın Futbol Takımı deplasmanda Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı’na 2 golle mağlup oldu.

MAÇ SİLİVRİ’DE OYNANDI

Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor Kadın Futbol Takımı pazar günü Silivri Ortaköy Sahası’nda karşı karşıya geldi. Saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı Tayfun Yurdakul yönetirken yardımcılıklarını ise İpek İlker Demirkaya ile Ahmet Deliahmetoğlu yaptı.

İLK ONBİRLER

Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı karşılaşmaya Ceyda Eriş, Berat Aydın, Ayşe Nur Eren, Firdevs Avcu, Melis Gökduvan, Sevdenur Atik, Ayfer Doğan, Özge Yağmur Karagöz, Gözde Gör, Cansel Oral, Yelda Fatma Kabay ilk onbiri ile çıkarken Çerkezköy 1923 Gençlikspor Kadın Futbol Takımı ise karşılaşmaya Minel Özbudak, Yasemin Sabuncu, İsmihan Bekçi, Hilal Varolan, Gözde Çatalbaş, Funda Güven, Sevil Karaca, Merve Tekkalmaz, Derya Kapçak, Yağmur Makbule Erden, Merve Demirbaş ilk onbiri ile çıktı.

EV SAHİBİ EKİP HIZLI BAŞLADI

Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı karşılaşmaya hızlı başladı. Maçın 3.dakikasında kontra atağa çıkan ev sahibi ekip Firdevs Avcu ile golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Erken gelen golle Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı moral buldu. Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı erken gelen golün şokunu üzerinden atmakta zorlandı. İlk dakikalar Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı’nın üstünlüğü ile tamamlandı.

FARK İKİYE ÇIKTI

Çerkezköy 1923 Gençlikspor Kadın Futbol Takımı rakibi karşısında beraberlik mücadelesi verse de başarılı olamadı. Önde olmanın avantajını çok iyi değerlendiren Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı 19.dakikada bir gol daha bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı’nın golü Yelda Fatma Kabay’dan geldi. Bu golle birlikte Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı oyun kontrollünü tamamen üzerine aldı.

1923 GENÇLİK ARADIĞI GOLÜ BULAMADI

Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı ilk devrenin ilerleyen dakikalarına 2-0 önde girdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci devresine Çerkezköy 1923 Gençlikspor Kadın Futbol Takımı baskılı başlasa da aradığı golü bir türlü bulamadı. Saha ve taraftar avantajına skor üstünlüğünü de ekleyen Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı oyun üstünlüğünü sürdürdü. 

PUANSIZ TAMAMLADI

Müsabakanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca maç Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı’nın 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköy 1923 Gençlik Kadın Futbol Takımı bu sonuçla haftayı puansız geçti. Silivri Alibey Kadın Futbol Takımı bu galibiyetle puanını 13’e çıkartarak haftayı 8.sırada tamamladı.

DUDULLU DEPLASMANA ÇIKTI

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Bakırköy Gençlikspor Kadın Futbol Takımı ile Dudullu Kadın Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Bakırköy Belediye 2 Nolu Saha’da oynanan karşılaşmayı Kadir Cengiz yönetirken yardımcılıklarını ise Faruk Işık ile Muhammed Furkan Aslan yaptı. Karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için açık futbol sergiledi. Konuk ekip ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.

TEK GOLLE KAZANDI

Maçın ikinci devresinde Dudullu Kadın Futbol Takımı ikinci gol mücadelesi verirken ev sahibi ekip ise beraberlik için ataklar geliştirdi. İkinci devrede gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma Dudullu Kadın Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile sona erdi. Dudullu Kadın Futbol Takımı bu sonuçla puanını 29’a çıkartarak haftayı ikinci sırada tamamlarken Bakırköy Gençlikspor 8 puanla 9.sırada kaldı.

TEKİRDAĞ EVİNDE OYNADI

Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda pazar günü oynanan karşılaşmada Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kadın Futbol Takımı ile 1453 Maltepe Gençlikspor Kadın Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Eray Yılmaz’ın yönettiği karşılaşmada Abdullah Dindar ile Onur Alev yardımcı hakem olarak görev yaptı. Karşılaşmanın ilk dakikaları golsüz sona erdi. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kadın Futbol Takımı ilk devre sona ermeden Rabia Canbaz ile golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. İlk devre Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kadın Futbol Takımı’nın üstünlüğü ile geçildi.

BERABERLİKLE TAMAMLANDI

1453 Maltepe Gençlikspor Kadın Futbol Takımı ikinci devrede beraberlik mücadelesi verdi. Maçın 80.dakikasında Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kadın Futbol Takımı’nda Elif Balcı’nın kendi kalesinde attığı golle skora denge geldi. Maçta başka gol olmayınca iki ekip de haftayı birer puanla tamamladı. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Kadın Futbol Takımı bu sonuçla puanını 15’e çıkartarak haftayı 7.sırada tamamlarken 1453 Maltepe Gençlikspor Kadın Futbol Takımı 16 puanla haftayı 5.sırada geçti.

FATİH VATANSPOR FARKA GİTTİ

Haftaya ilk sırada giren Fatih Vatanspor Kadın Futbol Takımı deplasmanda Sarıyer Belediyesi Kadın Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Çayırbaşı Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Okan Bilek yönetirken yardımcılıklarını Aykut Çan ile Aykut Kars yaptı. Karşılaşmada Fatih Vatanspor Kadın Futbol Takımı baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Ev sahibi ekip güçlü rakibi karşısında varlık gösteremedi. Karşılaşma Fatih Vatanspor Kadın Futbol Takımı’nın 18-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Fatih Vatanspor Kadın Futbol Takımı bu sonuçla puanını 31’e çıkartarak haftayı ilk sırada tamamlarken 3 puanla Sarıyer Belediyesi Kadın Futbol Takımı 10.sırada tamamladı.
Editör: TE Bilisim